Ελλάδα

Λέσβος: «Δικά μας ήταν φάρμακα, δεν υπάρχει δόλος», λέει ο σύζυγος της γιατρού που συνταγογραφούσε ξημερώματα

Για δική της χρήση αλλά και για μέλη της οικογένειάς της ήταν τα φάρμακα τα οποία συνταγογραφούσε ξημερώματα η γιατρός του Κέντρου Υγείας στη Λέσβο σύμφωνα με τον σύζυγό της.

Η γιατρός από την Λέσβο στην οποία μάλιστα τηλεφώνησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει καταρρακωμένη. Μέσα σε 8 μήνες και μόνο κατά τις βραδινές ώρες μεταξύ 21:00 και 4:00 το πρωί, είχε συνταγογραφήσει 705 σκευάσματα, ποσότητα 1.818 τεμαχίων, για τον σύζυγό της, τα δύο της παιδιά , ένα γιο και μια κόρη και τον εαυτό της.

Η ΕΡΤ επικοινώνησε με τον σύζυγο της γιατρού ο οποίος ανέφερε ότι το ιατρικό προφίλ της οικογένειας είναι ιδιαίτερα βεβαρυμμένο.

Ο σύζυγός της όπως ο ίδιος ανέφερε είναι παχύσαρκος, πάσχει από σοβαρά καρδιολογικά, αναπνευστικά και άλλα νοσήματα.

Σχετικά με τα παιδιά τους υποστήριξε ότι πάσχουν από σοβαρότατα νοσήματα τα οποία είναι διαγνωσμένα και τους χορηγούνται φάρμακα. «Δικά μας φάρμακα συνταγογραφούσε η γιατρός και σύζυγός μου. Δεν υποκρύπτεται πίσω από την συνταγογράφηση απάτη ή δόλος», ήταν τα λόγια του. Πρόσθεσε δε ότι οι συνταγές δεν ήταν μηνιαίες, αλλά εξάμηνες ή τρίμηνες για αυτό και τα φάρμακα φαίνονται πολλά.

Σύμφωνα με τον συζυγό της βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Διαψεύδει πάντως ότι συνταγογράφησε σε αλλοδαπό τεχνικό τις συνταγές που ανέφερε ο υπουργός Υγείας.

 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας: Στα δικαστικά «χαρακώματα» το πρώην ζευγάρι – «Ήταν βίαιη, έχει εξωφρενικές απαιτήσεις»

admin

Συνελήφθη 45χρονος για τον βιασμό 12χρονης μέσα σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας

admin

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη του γιατρού για τον θάνατο 14χρονης μετά από γαστρικό δακτύλιο

admin