Μουσική

Saske & Ελένη Φουρέιρα: Το Νέο Εκρηκτικό Music Video για το «10’» που Σαρώνει! | Hit Channel Ελλάδα

Ο Saske και η Ελένη Φουρέιρα, δύο από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «10’», ένα τραγούδι που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ του Saske «Get Loved Or Die Tryin’». Το «10’» έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, με το εκρηκτικό ντουέτο να εντυπωσιάζει τόσο ηχητικά όσο και οπτικά.

Το music video για το «10’» χαρακτηρίζεται από φρέσκια και μοντέρνα αισθητική, με τη σκηνοθεσία του George Mpenioudakis να αναδεικνύει την ισχυρή χημεία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών. Στο βίντεο πρωταγωνιστούν ο Saske και η Ελένη Φουρέιρα, με την υποστήριξη του N1 Casino και του αισθησιακού Gaultier Divine Le Parfum από τον οίκο Jean Paul Gaultier.

Το «10’» έχει ήδη κατακτήσει ψηφιακές πωλήσεις, φτάνοντας σε πλατινένιο status σε λιγότερο από δύο μήνες. Μέχρι σήμερα, το τραγούδι έχει μετρήσει πάνω από 3,7 εκατομμύρια streams στο Spotify, ενώ έχει γίνει τεράστια επιτυχία στο TikTok, με περισσότερα από 20.000 βίντεο να έχουν δημιουργηθεί με το κομμάτι. Το «10’» συνεχίζει να σαρώνει τις πλατφόρμες και να καθηλώνει το κοινό!

– Advertisement –

Πηγή: gr.hit-channel.com

Σχετικές αναρτήσεις

Πέτρος Ιακωβίδης: Ερμηνεύει το «Παραθυρόφυλλα Κλειστά» στη Σειρά «Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα» | Hit Channel Ελλάδα

admin

Η Αναστασία Κυκλοφορεί τη Νέα Ερωτική Μπαλάντα «Αγάπη Μου Με Διώχνεις» | Hit Channel Ελλάδα

admin

Ελένη Χατζίδου και Κυριάκος Γαληνός Κυκλοφορούν το Συγκινητικό Τραγούδι «Φίλε μου Ζήσε» | Hit Channel Ελλάδα

admin