Αθλητικά Νέα

ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας, παραμένουν εκτός Μπάμπα και Ζίβκοβιτς ενόψει ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην επανέναρξη της Super League, μετά την επιστροφή και των διεθνών ποδοσφαιριστών, αλλά έχει να αντιμετωπίσει ακόμη πολλά προβλήματα, με τους Σορετίρε, Κωνσταντέλια, Κοτάρσκι και Τσιφτσή να παραμένουν εκτός.

Σορετίρε και Κωνσταντέλιας έχουν ίωση, ενώ ατομικό συνεχίζουν να ακολουθούν οι Μπάμπα και Ζίβκοβιτς, με τους Κοτάρσκι και Τσιφτσή να κάνουν θεραπεία. Ο Λουτσέσκου είδε πάντως τους Μπράντον και Ότο να βγάζουν μέρος του προγράμματος και αναμένεται να είναι 100% διαθέσιμοι για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στην 8η αγωνιστική της Super League.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Η Τρίτη (15.10) ήταν ημέρα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ενόψει του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση κι ακολούθησε ένα μεγάλο παιχνίδι κατοχής με μικρές εστίες. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο προπονητής κι έδειξε στους παίκτες κάποια τακτικά κομμάτια εστιασμένα στο παιχνίδι με την Ένωση στην Αθήνα και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.

Οι Σόλα Σορετίρε και Γιάννης Κωνσταντέλιας απουσίασαν από την προπόνηση λόγω ίωσης, οι Μπάμπα και Α. Ζίβκοβιτς έκαναν ατομικό στο γήπεδο, οι Μπράντον και Όττο έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης κι οι Κοτάρσκι και Τσιφτσής έκαναν θεραπεία.

Την Τετάρτη (16.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Τζορτζ Μπάλντοκ: «Για πάντα μαζί μας» το μήνυμα του Παναθηναϊκού, σε συγκινητικό video για τον θάνατο του παίκτη του

admin

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ενσωματώθηκαν Ρότα και Μάνταλος στην προετοιμασία της Ένωσης

admin

Παναθηναϊκός: Ιωαννίδης και Μαξ παραμένουν εκτός ενόψει ΟΦΗ

admin