Αθλητικά Νέα

Ο Μπακασέτας συγκλονίζει για τον Μπάλντοκ: «Ο πόνος δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος – Προχωράς, τιμάς, σέβεσαι»

Ο αρχηγός της Εθνικής ποδοσφαίρου, Τάσος Μπακασέτας, “αποτύπωσε” τις σκέψεις του, λίγες ώρες μετά το Ελλάδα – Ισλανδία (2-0), αναφερόμενος στη διαχείριση του πόνου των τελευταίων ημερών, μετά τον απρόσμενο θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ολοκληρώθηκε σχεδόν μια εβδομάδα με πολύ δύσκολα συναισθήματα στην εθνική ποδοσφαίρου, μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Οι διεθνείς τίμησαν τη μνήμη του αείμνηστου συμπαίκτη τους, φέρνοντας νίκες κόντρα σε Αγγλία και Ισλανδία. Ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Μπακασέτας ήταν εκ των πρωταγωνιστών, δείχνοντας παράλληλα και τη συγκίνησή του για το “χαμό” του συμπαίκτη του στην Γαλανόλευκη και τον Παναθηναϊκό.

Λίγες ώρες μετά το Ελλάδα – Ισπανία 2-0, ο Τάσος Μπακασέτας προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media, μιλώντας για τη διαχείριση των συναισθημάτων των τελευταίων ημερών.

«Ο πόνος δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος. Απλώς προχωράς, τιμάς, σέβεσαι, θυμάσαι και όσους έφυγαν, όπως ο Τζόρτζ, τους έχεις πάντα δίπλα σου» πόσταρε ο Τάσος Μπακασέτας, “ανεβάζοντας” ασπρόμαυρες φωτογραφίες από τη στιγμή του γκολ που σημείωσε κόντρα στους Ισλανδούς, δείχνοντας το πένθος που φορούσε στο μπράτσο, στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Μίλτος Τεντόγλου υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής στον κόσμο το 2024

admin

Ο Κιλιάν Εμπαπέ και η παρέα του διέμειναν σε ξενοδοχείο στη Σουηδία όπου διεξάγεται έρευνα για βιασμό γυναίκας

admin

Στην τελική ευθεία για τον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ

admin