Lifestyle

Γιάννης Πλούταρχος για 47χρονη stalker: «Πάντα συγχωρώ τους ανθρώπους, τώρα όλα είναι καλά»

Ο Γιάννης Πλούταρχος έπεσε πάνω σε κάμερα που τον περίμενε και δέχτηκε ερώτηση για την 47χρονη stalker, που αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Τον Γιάννη Πλούταρχο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, μετά την αναβολή της δίκης της 47χρονης stalker, που τον παρενοχλούσε για πολύ καιρό στο σπίτι του. Ο τραγουδιστής, χαμογελαστός, ευδιάθετος και ευγενικός, δεν θέλησε να μιλήσει στον δημοσιογράφο για το συγκεκριμένο θέμα, παρά μόνο αρκέστηκε στο να πει ότι πλέον είναι όλα καλά.

Σε ερώτηση για το αν θα συγχωρούσε τη γυναίκα, η οποία δήλωσε δημόσια συγγνώμη, είπε χαρακτηριστικά: «Πάντα, πάντα συγχωρώ τους ανθρώπους» και ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον.

Η 47χρονη κατηγορείται για παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου στον 53χρονο καλλιτέχνη μέσω της επίμονης παρακολούθησης. Φέρεται να είχε γίνει σκιά του, χειμώνα – καλοκαίρι, χωρίς εκείνος αρχικά να έχει αντιληφθεί το παραμικρό.

Κάποια στιγμή όμως, όταν τα μηνύματα άρχισαν να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, ο Γιάννης Πλούταρχος άρχισε να ανησυχεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 47χρονη συνέχιζε να πηγαίνει έξω από το σπίτι του καλλιτέχνη στα νότια προάστια και αυτό έμελλε τελικά να προδώσει την ταυτότητά της.

Το stalking, που έχει γίνει θέμα και για σειρά του Netflix, είναι ένα μοτίβο ανεπιθύμητης συμπεριφοράς που περιλαμβάνει εμμονική παρακολούθηση, παρενόχληση, επανειλημμένη επαφή ή παρακολούθηση άλλου ατόμου. Μια συμπεριφορά που προκαλεί στα θύματα τρόμο και εκφοβισμό.

 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Ορφανός: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ελεύθερος να επιστρέψει, εφόσον απαλλαχθεί»

admin

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Θα τραγουδήσω τόσο δυνατά που ο Μίμης Πλέσσας θα με ακούσει»

admin

Βάνα Μπάρμπα: Το μόνο που φοβάμαι είναι μην αφήσω την κόρη μου

admin