Lifestyle

Ελένη Ψυχούλη: «Έχω φάει τρελό bullying για τα κιλά μου αλλά μου αρέσει να είμαι αδύνατη»

Η Ελένη Ψυχούλη μίλησε στο «Buongiorno» του Mega για την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση, τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο και το bullying που έχει δεχτεί για το βάρος της.

Αρχικά αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά: «Συζητάω κάτι αλλά είναι νωρίς. Θέλω όμως να είναι κάτι άλλο, όχι άλλο το κομμάτι της μαγειρικής. Τώρα με τις πλατφόρμες, δεν μπορώ να παρακολουθώ πολλές εκπομπές. Και ειδήσεις θα δω, αλλά προτιμώ να δω ένα φαγητό από έναν βομβαρδισμό. Είναι η χαρά της ζωής το φαγητό. Είναι μια ψευδαίσθηση ότι κάτι πάει καλά», είπε αρχικά.

«Δεν μου αρέσει το στιλ της εκπομπής του Σεφερλή. Δεν έχει σχέση με την μαγειρική. Είναι λίγο ψεύτικο», σχολίασε.

Για την αναγνωρισιμότητα ανέφερε η Ελένη Ψυχούλη: «Όταν είσαι μάνα, δεν μπορείς να «ξιπαστείς» γιατί το παιδί σου, σου θυμίζει ότι είσαι ένα μικρό τίποτα. Στην Ελλάδα η αναγνωρισιμότητα δεν συνάδει με τα χρήματα και την ζωή που κάνεις. Αν είναι να βάλεις εσύ σκούπα, τι να την κάνεις την αναγνωρισιμότητα; Η αναγνωρισιμότητα δεν θα σε κάνει σταρ στην Ελλάδα».

«Έχω φάει τρελό bullying για τα κιλά μου, μου αρέσει να είμαι αδύνατη. Τα κιλά είναι σαν τα μαλλιά, αλλάζουν. Είμαι αυθόρμητη σε «βαθμό κακουργήματος», βιαστική και ανυπόμονη», δήλωσε σχετικά.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Ελένη Ψυχούλη, είχε αναφέρει: «Όταν ήμουν μικρή είχα διατροφικές διαταραχές, έχανα κιλά. Πολλές φορές στη ζωή μου έχω φτάσει 34 κιλά, μου αρέσουν οι αδύνατοι άνθρωποι. Μία από τις αρχές μου στη ζωή είναι η αυτοσυγκράτηση. Η παχυσαρκία είναι πρόβλημα, δεν γίνεται για χάρη του bodyshaming να βλέπουμε τέρατα».

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ισίδωρος Σταμούλης για την απώλεια του ανιψιού του: «Βάζουμε το κεφάλι κάτω και προχωράμε»

admin

Ορέστης Τζιόβας: «Ο Μάρκος Σεφερλής χρησιμοποιεί το μη πολιτικά ορθό»

admin

Η Σαμάνθα Φοξ είχε ατύχημα πάνω στη σκηνή – Έπεσε κατά τη διάρκεια συναυλίας της

admin