Πολιτική

Λιάνα Κανέλλη σε Δημήτρη Τάκη: Φοβάσαι να γίνεις κομμουνιστής, ίσως να μην μπορείς κιόλας

Άγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στη Λιάνα Κανέλλη και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη, όταν η βουλευτής κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

H Λιάνα Κανέλλη, που βρέθηκε καλεσμένη στην τηλεόραση του Action24, απάντησε σε σχόλιο του Δημήτρη Τάκη λέγοντας: «Το ΚΚΕ αρχίζει ο κόσμος σιγά – σιγά και το ακούει, γιατί το έχουν ανάγκη τα αυτιά του. Όσο αντικομμουνισμό και να δείτε να ξερνιέται το επόμενο διάστημα – ήδη άρχισε ο Άδωνις -, να ξέρετε ότι ο κόσμος θα το ξεπεράσει. Το ΚΚΕ είναι πιο αναγκαίο και ισχυρό από ποτέ».

«Πάντως και η ΚΝΕ τη Ντένη Μαρκορά επιστράτευσε για να προβάλλει το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και καλά έκανε», σχολίασε ο Δημήτρης Τάκης, με τη Λιάνια Κανέλλη να απαντά σε έντονο ύφος: «Δε ρώτησες ποτέ τη Ντένη Μαρκορά τι ψηφίζει. Εσύ φοβάσαι να γίνεις κομμουνιστής και ενδεχομένως να μη μπορείς κιόλας.

Μη φοβίσεις και τον υπόλοιπο κόσμο, γιατί εγώ έτσι όπως τελείωσα, δεν θα μου το ελαφρύνεις βάζοντας τη Μαρκορά απέναντι σε πολιτικό κόμμα!».

 

«Αλλά να σου πω και κάτι… και η προβοκάτσια θέλει “γκατς”. Και η προβοκάτσια θέλει “γκατς” και αυτά δεν τα έχεις και χρησιμοποιώ την αγγλική λέξη, για να μην πω την ελληνική και μας κόψει το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο. Αν νομίζεις ότι δεν αντέχει το ΚΚΕ και ειδικά εγώ συναδελφικά, είσαι γελασμένος», κατέληξε εμφανώς ενοχλημένη η Λιάνα Κανέλλη.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε αυτοψία στη Γλυφάδα: «Έργα για την καθημερινότητα των πολιτών»

admin

Ο Νικόλας Φαραντούρης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

admin

Κτηματολόγιο: Ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή

admin