Ελλάδα

Νέα περιστατικά βίας ανηλίκων: Επιτέθηκαν σε 12χρονο με φαλτσέτα σε σχολείο στην Ερμιόνη, ραντεβού για ξύλο στη Μεταμόρφωση

Δύο νέα άγρια σκηνικά  με bullying και ξυλοδαρμούς ανηλίκων στην Ερμιόνη και τη Μεταμόρφωση ήρθαν να προστεθούν στα όσα αδιανόητα συμβαίνουν καθημερινά με μαθητές.

Στην περίπτωση της Ερμιόνης το θύμα ήταν μαθητής ηλικίας μόλις 12 ετών. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες (24/09/24) στις 11 το πρωί μέσα στο προαύλιο του σχολείου και οι δύο δράστες μαθητές της Γ’ Λυκείου οι οποίοι επιτέθηκαν  με φαλτσέτα στο παιδί, του ξύρισαν το μουστάκι και του άρπαξαν 2 ευρώ.

Στην Ερμιόνη το σκηνικό μοιάζει αδιανόητο. Στο διάλειμμα οι δύο μαθητές ηλικίας 17 ετών, πλησίασαν το μαθητή της Α’ Γυμνασίου και χωρίς κανένα λόγο άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν. Στη συνέχεια ο ένας από τους δύο έβγαλε μια φαλτσέτα την κόλλησε στο πρόσωπο του 12χρονου και στη συνέχεια του ξύρισε το μουστάκι. Του άρπαξαν από την τσέπη τα 2 ευρώ που είχε και σαν να μην συνέβαινε τίποτα πήγαν στην αίθουσα για να συνεχίσουν το μάθημά τους.

Ο μικρός τα είπε όλα στη μητέρα του με αποτέλεσμα οι δύο δράστες και οι γονείς τους να συλληφθούν.

Στο δεύτερο συμβάν στη Μεταμόρφωση το θύμα ηλικίας 16 ετών έκλεισε ραντεβού με συνομήλικό του για να λύσουν τις διαφορές τους και τότε ο δράστης του επιτέθηκε άγρια με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι. Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 8 το βράδυ στις (22/09/24), στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Λ. Τατοΐου, στη Μεταμόρφωση, ο κατηγορούμενος, έπειτα από προκαθορισμένο ραντεβού με τον μαθητή, προκειμένου να λύσουν διαφορές που είχαν μεταξύ τους, του επιτέθηκε με γροθιές στο κεφάλι και στα πλευρά, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί.

Το παιδί μεταφέρθηκε συνοδεία του πατέρα του στο νοσοκομείο «ΜΗΤΕΡΑ» για τη λήψη πρώτων βοηθειών. Από το Τ.Α. Μεταμόρφωσης, έλαβαν καταθέσεις από τον πατέρα του θύματος και από τον φίλο του, ο οποίος ήταν παρών.

Αστυνομικοί του Τ.Α. Μεταμόρφωσης, μετέβησαν στο ΕΠΑΛ όπου είναι μαθητής ο δράστης, τον βρήκαν στις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (23/09/2024), τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και τον συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητούνται να συλληφθούν οι γονείς του για παράβαση του άρθρου 360 Π.Κ. «Παραμέληση εποπτείας ανηλίκου».

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ερμιόνη: «Του γιου μου του αρέσει να ξυρίζει άλλους» λέει ο πατέρας του 17χρονου που έκοψε με φαλτσέτα το μουστάκι του 12χρονου

admin

Νέα Σμύρνη: Τραμ παρέσυρε 15χρονο με πατίνι –

admin

Απόστολος Λύτρας: «Πρέπει να αποκατασταθεί η σχέση μου, με την Σοφία Πολυζωγοπούλου»

admin