Ευ Ζην

Ηράκλειο: Διαμονή σε όμορφα καταλύματα κοντά στην παραλία Μάταλα με βαθμολογία πάνω από 9,2 και τιμή κάτω από 42€

Το Ηράκλειο, η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης, συνδυάζει τη ζωντάνια μιας σύγχρονης πόλης με πλούσια, ωστόσο, ιστορία με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Τα Μάταλα είναι μία από τις πιο διάσημες παραλίες της Κρήτης και βρίσκεται στη νότια ακτή του νησιού. Οι εντυπωσιακοί βραχώδεις σχηματισμοί, τα διαυγή δροσερά νερά, καθώς και η μαγευτική θέα δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που κάνουν την παραλία να ξεχωρίζει.

Αναζητήσαμε, λοιπόν, στη Booking άνετα καταλύματα για μια όμορφη διαμονή σε διάφορους οικισμούς στο Ηράκλειο Κρήτης, τα οποία βρίσκονται σε μικρή απόσταση από την παραλία Μάταλα και είναι παράλληλα σε εξαιρετικές τιμές.

Σημ. Η αναζήτηση των καταλυμάτων έγινε για τις ημερομηνίες 10/09 με 14/09 για δύο επισκέπτες.
*Οι πληροφορίες, οι φωτογραφίες και οι βαθμολογίες είναι από τη Booking.

BLUE PHAISTOS APARTMENTS No1

Αγίου Αντώνιου 5, Μοίρες | Βαθμολογία 9,5 | Τιμή 42€

Διαμερίσματα, Ηράκλειο
Πηγή φωτογραφίας: Booking

Το BLUE PHAISTOS APARTMENTS No1 βρίσκεται στον οικισμό μοίρες σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την παραλία Μάταλα. Το διαμέρισμα 25 τ.μ. διαθέτει μεγάλο διπλό κρεβάτι, κουζίνα με φούρνο, βραστήρα και ψυγείο, ιδιωτικό μπάνιο με πλυντήριο ρούχων, πιστολάκι μαλλιών και δωρεάν προϊόντα μπάνιου, καθώς και μπαλκόνι με θέα. Επιπλέον, το διαμέρισμα έχει κλιματιστικό και παρέχει δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο. Στο BLUE PHAISTOS APARTMENTS θα βρείτε και δωρεάν χώρο στάθμευσης. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Keramos

Ζαρός Ηρακλείου, Ζαρός | Βαθμολογία 9,2 | Τιμή 36,5€

Κατάλυμα, Ηράκλειο
Πηγή φωτογραφίας: Booking

Το κατάλυμα Keramos βρίσκεται στον οικισμό Ζάρος και παρέχει στους επισκέπτες του εποχική εξωτερική πισίνα, κοινόχρηστο χώρο lounge, βεράντα και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Το budget δίκλινο δωμάτιο 15 τ.μ. διαθέτει ψυγείο, συσκευή για καφέ/τσάι και βραστήρα, ιδιωτικό μπάνιο με πιστολάκι μαλλιών, καθώς και μπαλκόνι με θέα. Επιπλέον, σε όλους τους χώρους του καταλύματος μπορείτε να συνδεθείτε δωρεάν στο διαδίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Zaros

Ζαρός Ηρακλείου, Ζαρός | Βαθμολογία 9,3 | Τιμή 39,5€

Κατάλυμα, Ζαρός
Πηγή φωτογραφίας: Booking

Το κατάλυμα Zaros βρίσκεται στον ομώνυμο οικισμό σε απόσταση περίπου 42 χλμ. από τα Ενετικά Τείχη και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου. Το Zaros έχει δωρεάν πάρκινγκ και παρέχει δωρεάν Wi-Fi. Το κλιματιζόμενο budget δίκλινο δωμάτιο 20 τ.μ. διαθέτει παρκέ δάπεδο, ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι, βραστήρα, απλώστρα ρούχων, μπαλκόνι, καθώς και ιδιωτικό μπάνιο με πιστολάκι μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Δείτε επίσης:

Πηγή: www.travelstyle.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτό το ευρωπαϊκό χιονοδρομικό κέντρο διακρίθηκε ως το καλύτερο του κόσμου

admin

Συνταγή: Κοτόπιτα με λαχανικά | in.gr

admin

The Lake Hotel: Πολυτελής διαμονή σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στα Ιωάννινα

admin