Η απίστευτη αντίδραση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου όταν τη ρώτησαν για όσα είπε ο Καπουντζίδης..!!

Αίσθηση προκάλεσε η συνέντευξη που έδωσε πριν από μερικές εβδομάδες ο Γιώργος Καπουτζίδης στο DOT, στην οποία μίλησε για την αχαριστία των συνεργατών του από τη σειρά «Παρά Πέντε».

Χαρακτηριστικά αποκάλυψε ότι δεν μιλάει με τα πρόσωπα της σειράς γιατί, όπως είπε, «και ευχαριστώ δεν είπαν και με πλήγωσαν και με στεναχώρησαν. Μου κόστισε πολύ! Το κουβαλάω μέσα μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Δεν θα το συγχωρήσω και ποτέ. Όταν ένας άνθρωπος σε δύσκολη στιγμή σου δεν είναι εκεί, τι να το κάνεις αν σε 10 χρόνια έρθει και σου πει «Ξέρεις, τώρα μπορώ να είμαι δίπλα σου». «Ε, καλά, τώρα έχω βρει άλλους να είναι δίπλα μου. Σε κάποιους ανθρώπους νιώθω ότι έδωσα πάρα πολλά, νιώθω ότι άλλαξε και όλη τους η ζωή. Για κάποιους μπορώ να το πω».

Ο Βασίλης Μπουζιώτης ρώτησε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τις δηλώσεις του Καπουντζίδη και η αντίδραση της ηθοποιού προκαλεί ερωτηματικά.

Υπήρξε μια ατάκα του Γιώργου Καπουτζίδη για αχάριστους στο «Παρά Πέντε» που κάνατε μαζί.

Σε παρακαλώ πολύ, δεν θέλω να πω τίποτα γι’αυτό. Το παραμικρό. Σε παρακαλώ πάρα πολύ.

Δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω, αφού ανήκεις στη δυνατή παρέα του «Παρά Πέντε» και έγινε αυτή η δήλωση που συζητιέται έντονα εδώ και μέρες.

Εσύ ρώτησέ με, εγώ δεν θα σου απαντήσω, πώς το λένε; Δεν θα πω το παραμικρό για όλο αυτό.