Υπόγεια σήραγγα θέλει για το σπίτι του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ..!!

Είναι εδώ και πολύ καιρό γνωστό το πόσο πολύ προσεκτικοί είναι οι δυο τους αναφορικά με την ασφάλεια της οικογένειας τους. Ακριβώς για αυτόν το λόγο, ο David και η Victoria Beckham αναζητούν έναν τρόπο για να κάνουν ακόμη πιο… φρούριο το σπίτι τους στο Cotswold. Αφορμή για να θέλουν να ενισχύσουν την προστασία τους με κάποιο τρόπο υπήρξε το πρόσφατο περιστατικό κατά το οποίο ο μέσος της Tottenham, Dele Alli έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι του στο βόρειο Λονδίνο με τους δράστες να απειλούν τη ζωή του με μαχαίρι.

Έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα Epxress, το ζεύγος ετοιμάζεται να φτιάξει ένα υπόγειο πέρασμα που θα συνδέει την πολυτελή κατοικία του με το γκαράζ του. Θα είναι μία υπόγεια σήραγγα μέσω της οποίας η οικογένειά τους θα μπορεί να αποδράσει όταν και αν ποτέ προκύψει κίνδυνος. Επιπρόσθετα, όπως υποστηρίζουν κάποια δημοσιεύματα, κατέθεσε αίτημα στο τοπικό συμβούλιο ώστε να του επιτραπεί να προμηθευτεί ένα κουβούκλιο για security φρουρούς.

Θυμίζουμε ότι το εν λόγω σπίτι αξίας 8 εκατ. δολαρίων διαθέτει μεταξύ άλλων 9 υπνοδωμάτια, γήπεδο τένις, δεντρόσπιτο, πισίνα κλπ. Μέχρι πρότινος, ο υπόγειος χώρος, δηλαδή το κελάρι στο οποίο θα βασιστεί η διαδρομή για το τούνελ μέχρι το γκαράζ -αν όντως πραγματοποιηθούν τα σχέδιά του- χρησίμευε μόνο ως χώρος αποθήκευσης κρασιού και στην προκειμένη απλώς θα αναβαθμιστεί από άποψη ασφαλείας.

Πηγή: pentapostagma.gr