«Βόμβα» από τον Χάρι και την Μέγκαν – Πληροφορίες για «μετακόμιση» εκτός Βρετανίας..!!

Ακόμα μια πληροφορία έρχεται να προστεθεί στην «παρέλαση» δημοσιότητας γύρω από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, προσθέτοντας άλλο ένα κομμάτι στο παζλ της θυελλώδους ζωής τους και προκαλώντας νέους πονοκεφάλους στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με το Fox News, το πριγκιπικό ζεύγος εξετάζει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τη Βρετανία και να μετακομίσει, μαζί με τον νεογέννητο γιο του, Άρτσι, στον Καναδά, ο οποίος, να θυμίσουμε, είναι μέλος της Κοινοπολιτείας.

Ο λόγος για αυτές τις σκέψεις φαίνεται ότι είναι η διαρκής πίεση την οποία το ζευγάρι υφίσταται από τον κίτρινο τύπο της Βρετανίας, αλλά και την αυστηρότητα του πρωτοκόλλου που ακολουθεί η βασιλική οικογένεια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζεύγος των Σάσεξ έχει εξετάσει το ενδεχόμενο να φύγει από τη Βρετανία, καθώς στο παρελθόν ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν σκεφθεί να φύγουν για την Αφρική.

Πάντως, ο Καναδάς είναι γνωστός στην Μέγκαν Μαρκλ, η οποία πέρασε αρκετά χρόνια στο Τορόντο, όταν συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά «Suits» που γυριζόταν εκεί.

Πηγή: topontiki.gr