Τσιτσιπάς: Ξεκινάω απεξάρτηση από τα social media – «Είμαι εκτός, adios muchachos!»..!!

Την απόφαση να απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έλαβε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αποφάσισε να αναθεωρήσει πτυχές της προσωπικής του ζωής, μετά την αγωνιστική του κάμψη το τελευταίο διάστημα, αποχωρώντας μεταξύ άλλων και από τα social media.

«Είναι σαν απεξάρτηση», έγραψε ο ίδιος, σε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

«Ο λόγος που αποφάσισα να το κάνω αυτό είναι για να ανανεωθώ, να έρθω πιο κοντά με ανθρώπους που μετράνε για μένα και όχι να είμαι συγκεντρωμένος σε ανθρώπους που δε γνωρίζω, σε ανθρώπους που δεν έχουμε κάποια σχέση. Κάνοντάς το αυτό θα έχω περισσότερο χρόνο για τους αγαπημένους μου ανθρώπους, τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζομαι περισσότερο. Δε νομίζω να το μετανιώσω, γιατί είναι σαν απεξάρτηση… είναι απεξάρτηση. Είμαι σίγουρος πως θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα, θα μείνω έκπληκτος αν δεν συμβεί αυτό. Δε ζούμε τις στιγμές και αυτό είναι που με τρομάζει – θέλω να είμαι παρών», τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής και πρόσθεσε: «Είμαι εκτός, ίσως τα πούμε ξανά σε έναν μήνα ή σε ένα χρόνο. Adios muchachos! (Αντίο παιδιά)», έγραψε ο 21χρονος τενίστας στο twitter.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αφήσει ανοικτό το κανάλι του στο youtube ενώ μέσω του WhatsApp θα επικοινωνεί με τα πρόσωπα της οικογένειας του και τους συνεργάτες του.

Πηγή: topontiki.gr