Αυτό είναι το νέο single της Ελένης Τσαλιγοπούλου «Τρύπιος Ουρανός»..!!

Λίγο πριν το καλοκαίρι η Ελένη Τσαλιγοπούλου μάς χάρισε το νέο άλμπουμ «Των φίλων τα σπίτια», το οποίο παρουσίασε ζωντανά σε Ελλάδα και Κύπρο κατά τη διάρκεια της μεγάλης καλοκαιρινής της περιοδείας.

Πρόκειται για ένα άλμπουμ που έρχεται 7 χρόνια μετά από την τελευταία προσωπική δισκογραφική δουλειά της Ελένης και περιλαμβάνει 16 τραγούδια φτιαγμένα από αγαπημένους φίλους και συνεργάτες της.

Πολυσυλλεκτικό και ανατρεπτικό, χωρίς στερεότυπα και εύκολες φόρμες, με τον ηλεκτρικό ήχο των Bogaz Musique -των μόνιμων συνεργατών της Ελένης τα τελευταία χρόνια- να αναδεικνύει και να μπλέκεται με τις παραδοσιακές μελωδίες και τη γνώριμη φωνή της Ελένης να μας θυμίζει τη ζεστασιά που έχουν τα όμορφα ξενύχτια που κάνουμε στων «Φίλων τα σπίτια».

Σήμερα, κυκλοφορεί το νέο single από το δίσκο αυτό με τίτλο «Τρύπιος Ουρανός», σε στίχους του Νίκου Ζούδιαρη και μουσική Ελένης Τσαλιγοπούλου και Νίκου Ζούδιαρη.

Ένα άκρως ραδιοφωνικό τραγούδι για τα αγαπημένα που γίνονται ξένα, για τη ζωή που αλλάζει, για όλα όσα χάνονται αλλά κάπου βρίσκονται ξανά.