Πολιτική

Τσακαλώτος στη Βουλή: Πιο εύκολο να τα ξαναβρεί η Άμπερ Χερντ με τον Τζόνι Ντεπ παρά η ΝΔ με τα λαϊκά στρώματα

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος «ξαναχτύπησε» στη Βουλή! Μετά το ραντεβού που ήθελε να κλείσει με τη Σκάρλετ Γιόχανσον, συσχέτισε το άσπονδο, πρώην, ζευγάρι Άμπερ Χερντ – Τζόνι Ντεπ με την απόσταση που χωρίζει πλέον την πολιτική της ΝΔ με ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, το… διέπραξε πάλι, από το βήμα της Βουλής, με ατάκα από Χόλιγουντ, και το πολύκροτο διαζύγιο και το δικαστήριο Άμπερ Χερντ – Τζόνι Ντεπ.

«Τα επιτόκια αυξάνονται, η ακρίβεια είναι πολύ μεγάλη. Μοιάζει πιο εύκολο να τα ξαναβρούν η Άμπερ Χέρντ και ο Τζόνι Ντεπ παρά εσείς με τα λαϊκά και τα μεσαία στρώματα», δήλωσε χαρακτηριστικά, σκορπώντας χαμόγελα στους υπόλοιπους βουλευτές.

Άλλωστε η ατάκα Τσακαλώτου το 2017 για τη Σκάρλετ Γιόχανσον και την επιθυμία του για… ραντεβού μαζί της, θέλοντας να δείξει το πόσο ανέφικτη ήταν η επιθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη ο στόχος για το πρωτογενές πλεονάσμα να καθοριστεί στο 2% και όχι στο 3.5%, έχει μείνει στην Ιστορία.

Τσακαλώτος: «Η φθορά της κυβέρνησης δεν μπορεί να σταματήσει»

Κατά τα άλλα, μιλώντας στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι «η έννοια του δημοσίου συμφέροντος είναι μια βάση για μια αριστερή εναλλακτική προοδευτική αριστερή κυβέρνηση που θα έχει μια διαφορετική κατεύθυνση», ενώ εκτίμησε ότι «η φθορά της κυβέρνησης δεν μπορεί να σταματήσει».

Ο ίδιος έθεσε τη διαχωριστική γραμμή με την πολιτική της ΝΔ στη βάση «της υποστήριξης του δημοσίου συμφέροντος»:

«Δεν έχετε σαν ιδέα σας το δημόσιο συμφέρον», είπε ο κ. Τσακαλώτος και αυτό «το δείξατε στην Υγεία που είχατε ευκαιρία να επενδύσετε. Εσείς, όμως ξοδέψατε λεφτά όχι με το να χτίσετε ένα κοινωνικό κράτος με πρωτοβάθμια υγεία, όχι σε μόνιμες προσλήψεις όπως άλλωστε κάνετε και τώρα με τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης και με το να μην κάνατε τίποτα για να ελέγξετε την αγορά και την αισχροκέρδεια».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News