Τραγική κατάληξη στην Κρήτη: Ξεκληρίστηκε η οικογένεια – Νεκροί όλοι οι αγνοούμενοι (Photos)..!!

Σε τραγωδία κατέληξε η μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε για τον εντοπισμό των τεσσάρων αγνοουμένων, καθώς μετά από πολύωρες έρευνες εντοπίστηκαν όλοι νεκροί, κοντά στο σημείο απ’ όπου είχαν καλέσει σε βοήθεια.

Το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις αγνοούμενοι εντοπίστηκε νωρίτερα οριακά κάτω από τη στάθμη του νερού και αμέσως άρχισε η επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Στο σημείο στήθηκε επιχείρηση με την συνδρομή γερανοφόρου οχήματος για την ανέλκυση του αυτοκινήτου μέσα από τον ποταμό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ΙΧ χρειάστηκε να αναποδογυρίσει καθώς η ανέλκυση του ήταν αδύνατη εξ αιτίας του μεγάλου όγκου λάσπης που το κάλυπτε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το όχημα εντοπίστηκε περίπου 1-2 χιλιόμετρα από το σημείο όπου είχε γίνει η μοιραία κλήση.

Σύμφωνα με τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη, ήταν μια δύσκολη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν 100 άνδρες της Πυροσβεστικής. «Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αν και τέτοιες περιπτώσεις είναι αρκετά επώδυνες. Πεζοπόρο τμήμα σήμερα, που η στάθμη του νερού έπεσε, εντόπισαν το όχημα» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Λαγουδακης που ευχαρίστησε και συνεχάρη τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στις έρευνες.

Ο διοικητής Π.Υ Ηρακλείου, Γ. Τσικαλάς, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξήγησε ότι επρόκειτο για μια δύσκολη επιχείρηση, ενώ διευκρίνησε ότι είναι παρακινδυνευμένο να πει, πώς κάθονταν τα άτομα μέσα στο όχημα: «Οι συνθήκες, η λάσπη, το νερό και η θολούρα, δεν επιτρέπουν αυτή την ώρα να πούμε κάτι με ακρίβεια» εξήγησε ο κ. Τσικαλάς.

Τραγικές φιγούρες

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς των τεσσάρων αγνοούμενων που από νωρίς το πρωί βρίσκονταν στο σημείο παρακολουθώντας βήμα προς βήμα την εξέλιξη των ερευνών. Με την τραγική κατάληξη των ερευνών επιβεβαιώθηκε ο χειρότερος εφιάλτης όλων με τους συγγενείς των θυμάτων να θρηνούν για τους αγαπημένους τους ανθρώπους…

Πληροφορίες από Cretapost.gr, Cretalive.gr

Πηγή: topontiki.gr