Τουλάχιστον τρεις οι δολοφόνοι της Ειρήνης Λαγούδη – Τα στοιχεία που οδήγησαν σε διώξεις..!!

Αποκαλυπτικός για τις τελευταίες, ανατρεπτικές εξελίξεις τις υπόθεσης Λαγούδη, ήταν ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Τάσος Δέδες, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου».

«Ο εισαγγελέας έχει στα χέρια του όλο τον φάκελο. Πήρε τα στοιχεία από την αστυνομία και ανέλαβε την προανάκριση. Ο κύριος εισαγγελέας κατέληξε στο να ασκήσει ποινικές διώξεις κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, για εμπρησμό και για σύσταση συμμορίας. Αυτό σημαίνει ότι ο κύριος εισαγγελέας έχει όλες τις ενδείξεις, με βάση τις οποίες προχώρησε στην άσκηση των ποινικών διώξεων… Εμείς δώσαμε βάσιμα στοιχεία για να τα αξιολογήσει ο κύριος εισαγγελέας ώστε σε συνδυασμό με τα άλλα στοιχεία που είχε και με τις καταθέσεις που πήρε, να καταλήξει εκεί που κατέληξε».

Σύμφωνα με τον κύριο Δέδε, τέσσερα είναι τα στοιχεία που οδήγησαν τον εισαγγελέα στο ότι ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη μπορεί να είναι όντως έγκλημα και μάλιστα από πρόθεση.

«Θεωρώ ότι ήταν βασικά τέσσερα τα στοιχεία τα οποία ήταν σημαντικά και αυτά ήταν κατά σειρά:

– Η αιθάλη η οποία υπήρχε στο αυτοκίνητο, στην πόρτα του οδηγού εξωτερικά που σημαίνει ότι ενώ υπήρχε σε εξέλιξη η πυρκαγιά μέσα στο αυτοκίνητο, άνοιξε η πόρτα. ‘Αρα υπήρχε άλλος ή άλλα άτομα έξω από το αυτοκίνητο, διότι η άτυχη Ειρήνη Λαγούδη ήταν στο πίσω κάθισμα.

– Το αποτύπωμα παπουτσιού που βρέθηκε καταρχήν στο τζάμι και μετά στον ουρανό του αυτοκινήτου, επειδή φόραγε μποτάκια και άφησε ίχνος πάνω στην οροφή. Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, με υψηλή θερμοκρασία. Μόνο έτσι αφήνει αποτύπωμα στον ουρανό.

– Το θέμα του καυσίμου. Ενώ προέκυψε ότι προμηθεύτηκε καύσιμο περίπου 20 λίτρα, στο δοχείο μέσα δε βρέθηκε ίχνος καυσίμου. Ελάχιστο… Που σημαίνει ότι πρέπει να το χρησιμοποίησε όλο. Όμως από την έρευνα που έκανα εγώ, δεν διαπίστωσα ότι το καύσιμο ήταν αυτής της ποσότητας. Άρα κάπου πήγε κάποια ποσότητα καυσίμου.

– Το κινητό τηλέφωνο, το οποίο δεν βρέθηκε.

Κατά συνέπεια, όλα αυτά σε συνδυασμό ή κατά μόνας, συνέθεσαν το παζλ και έτσι ο κύριος εισαγγελέας κατέληξε στο να ασκήσει τις ποινικές διώξεις».

Πηγή: newsit.gr