Πόσο έρωτα θα κάνεις σε όλη σου τη ζωή;..!!

Το σεξ είναι κομμάτι της ζωής μας και ένας από τους σημαντικότερους τομείς μιας σχέσης.

Οι ερωτήσεις γύρω από αυτό είναι πολλές, με τον καθένα να έχει διαφορετικές απορίες και να ψάχνει απαντήσεις σε περιοδικά και Ιντερνετ.

Μια νέα μελέτη από το Quidco, με βάση τον μέσο Ευρωπαίο που ζει μέχρι τα 83 του, έχει μερικές ενδιαφέρουσες απαντήσεις σχετικά με το σεξ.

Ο μέσος Ευρωπαίος, λοιπόν, κάνει περίπου 5.778 φορές σεξ  πριν πεθάνει. Αν έκανε πρώτη φορά σεξ στα 18 του, αυτό σημαίνει πως βρίσκεται στο κρεβάτι σχεδόν δύο φορές την εβδομάδα για 65 χρόνια.

Η μελέτη, ακόμη, δείχνει πως ερωτεύεται πάνω από 6 φορές στη ζωή του, έχει πάνω από 8 ερωτικούς συντρόφους, ενώ τον έχουν παρατήσει τουλάχιστον 5 φορές.

Πέρα, όμως, από αυτά, η έρευνα του Quidco εξέτασε και άλλες συνήθειες του τρόπου ζωής, όπως η κατανάλωση αλκοόλ και ο ύπνος.

Τα αποτελέσματα; Ο μέσος Βρετανός θα βρεθεί 3.386 φορές σε μπαρ και θα ξοδέψει περίπου 74.000 ευρώ σε ποτό, τα οποία θα τον οδηγήσουν 1.793 φορές σε χανγκόβερ.

Οσον αφορά τώρα τον ύπνο, κοιμάται πάνω από 20 χρόνια.

Τώρα αν όλα αυτά τον κάνουν ευτυχισμένο, η απάντηση είναι «ναι», καθώς η έρευνα έδειξε πως περίπου 16 ημέρες του μήνα θεωρούνται «καλές» μέρες.

Πηγή: pronews.gr