Το μήνυμα του Άνθιμου Ανανιάδη μετά την απουσία του από τη βάπτιση του γιου του..!!

Μία ανάρτηση όλο νόημα έκανε ο Άνθιμος Ανανιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά την απουσία του από τη βάπτιση του γιου του.

Το περιβάλλον του γνωστού ηθοποιού ισχυρίζεται ότι δεν έλαβε ποτέ προσκλητήριο από την πρώην σύντροφό του Μαρία Νεφέλη Γαζή για την πιο σημαντική στιγμή του παιδιού τους, ενώ ο ίδιος πήρε έμμεσα θέση για το γεγονός από το Άγιον Όρος, όπου βρίσκεται.

“Σήμερα πήρα την ευχή του Γέροντα Εφραίμ. Είναι ευλογία μεγάλη να έχω κοντά ανθρώπους φωτισμένους που πραγματικά νοιάζονται και πιστεύουν σε μένα πρώτα ως άνθρωπο και έπειτα όλα τα υπόλοιπα. Δοξάζω το Θεό γιατί η οικογένεια μου μου πρόσφερε άπλετη αγάπη, έτσι έμαθα κι εγώ με την σειρά μου να την μοιράζομαι και να την δίνω απλόχερα. Δυστυχώς όλα τα παραπάνω δεν είναι ικανά να περιορίσουν τις ανθρώπινες μικρότητες. Πολλές φορές η αγάπη από μόνη της δεν αρκεί όταν οι άνθρωποι δημιουργούν προσδοκίες ή τα σχέδια τους δεν βρίσκουν ανταπόκριση, τότε είναι που τυφλώνονται από μίσος και πάθος για εκδίκηση. Εκεί δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα. Σήμερα παγκόσμια ημέρα του παιδιού. Η ευτυχία είναι ένα αγαθό που την αξίζουν όλα τα παιδιά του κόσμου. Τα δικά μας παιδιά αξίζουν όλη την αγάπη και κανένας δεν μπορεί να υψώσει τείχη γύρω τους και να στερήσει την αγάπη. Ένα είναι σίγουρο. Ποτέ δεν είναι αργά για την αγάπη…”, ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία του από το Άγιον Όρος.

Πηγή: madata.gr