Το καυτό στριπτίζ χορεύτριας στον Διονύση Σαββόπουλο..!!

Ήταν το 2004, όταν στο Ηρώδειο σε παράσταση του Διονύση Σαββόπουλου είχε πηδήσει μέσα από μία τούρτα η Καλομοίρα, η οποία του ευχήθηκε, τότε, για τα γενέθλια του τραγουδώντας το «Happy Birthday, Mister President» α λα Μέριλιν Μονρόε. Οι αντιδράσεις για την εμφάνιση της νεαρής νικήτριας του «Fame Story2» στο Ηρώδειο ήταν ποικίλες. Άλλοι την είχαν βρει χαριτωμένη και άλλοι έπνεαν τα μένεα.

Και τώρα, 14 χρόνια μετά ο σπουδαίος τραγουδοποιός κάνει πάλι την ανατροπή κι ένα στριπτίζ (κανείς δεν έχει καταλάβει αν ήταν μόνο για την πρεμιέρα ή αποτελεί μέρος του προγράμματος) γίνεται και πάλι θέμα συζήτησης. Ο Διονύσης Σαββόπουλος, φέτος, εμφανίζεται στη μουσική σκηνή «Άλσος», που άνοιξε εκ νέου μετά από χρόνια στο Πεδίον του Άρεως.

Την περασμένη Πέμπτη ήταν η πρεμιέρα κι ένα στριπτίζ από μία σέξι χορεύτρια, μπροστά στον 73χρονο τραγουδοποιό έκανε σίγουρα τη διαφορά, στη βραδιά, που μέχρι εκείνη τη στιγμή, κυλούσε ομαλά. Ξαφνικά στη σκηνή ανέβηκε ένα ζευγάρι χορευτών που ήταν ντυμένοι αστυνομικοί, με την κοπέλα, τη χορεύτρια Εβίτα Χουντάλα να λικνίζεται αισθησιακά και να πετάει τη στολή της, υπό τους ήχους του κλασικού τραγουδιού «You can leave your hat on» του Joe Cocker, που έχει συνδεθεί με το στριπτίζ της Κιμ Μπάσιτζερ στην ταινία «9,5 βδομάδες».

Από τις φωτογραφίες της βραδιάς και από τις αντιδράσεις του ίδιου, φαίνεται ότι ο Διονύσης Σαββόπουλος έζησε το συγκεκριμένο νούμερο. Κι έδωσαν ένα διαφορετικό θέαμα, σίγουρα ανατρεπτικό.

Πηγή: newsbeast.gr