Την κρατούσε αιχμάλωτη ο πρώην της – Την υποχρέωνε να κάνει τη σκυλίτσα και να τρώει τις βλεφαρίδες της (Photos)..!!

Η Ντάνιελ Ντοτς είχε σχέση με τον Γκάρι Μακνιλ. Ο Γκάρι ήταν αυτό που λέμε τρελός και παλαβός μαζί της. Ήταν παθολογικά ερωτευμένος και όταν η Ντάνιελ του ζήτησε να χωρίσουν το μυαλό του πήρε ανάποδες στροφές.

Κάποιες ημέρες μετά τον χωρισμό ο Γκάρι τηλεφώνησε στην Ντάνιελ και της ζήτησε να συναντηθούν για τελευταία φορά στο σπίτι της στο Ρενφιουσαιρ της Σκωτίας.

Όπως και έγινε. Η ανυποψίαστη γυναίκα του άνοιξε την πόρτα, κάθισαν στο σαλόνι και περίμενε να ακούσει τι είχε να της πει. Τότε ο Γκάρι, έβγαλε ένα μεγάλο μαχαίρι και απείλησε να τη σκοτώσει. Αφού τη φίμωσε και την έδεσε πισθάγκωνα, κλειδαμπάρωσε τις πόρτες του σπιτιού και κατέβασε όλα τα ρολά από τα παράθυρα.

Την κρατούσε αιχμάλωτη. Την απειλούσε κάθε στιγμή ότι θα τη σκοτώσει. Με το μαχαίρι της κούρεψε τα μαλλιά της ενώ την έβαλε να περπατάει στα τέσσερα και να κάνει τη σκυλίτσα. Πολλές φορές μάλιστα τις ξύριζε τα φρύδια και τις βλεφαρίδες και τις της έδινε να τα φάει.

Η Ντάνιελ ύστερα από λίγο καιρό συμβιβάστηκε με την ιδέα ότι ο Γκάρι θα τη δολοφονούσε. Τότε ηρέμησε, όπως είπε στο δικαστήριο και μπόρεσε να σκεφτεί καθαρά και να σχεδιάσει ένα πλάνο διαφυγής. Η ευκαιρία της δόθηκε ένα μεσημέρι που ο Γκάρι κοιμήθηκε στον καναπέ. Τότε κατάφερε να λυθεί, βρήκε το κλειδί της πόρτας, την άνοιξε και βγήκε έξω στην ελευθερία.

Η δίκη διεκόπη επειδή το θύμα δεν μπορούσε να συνεχίσει την κατάθεση του καιθ να περιγράψει τα όσα φριχτά βίωσε και θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες.

Πηγή: topontiki.gr