Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Σπείρα κλέβει ζαντολάστιχα από αυτοκίνητα – Θύμα και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής

Θύμα κλοπής έπεσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης Σωκράτης Δημητριάδης, καθώς όπως ο ίδιος καταγγέλλει, σπείρα κακοποιών πήρε τα ζαντολάστιχα από το αυτοκίνητο του μέσα από την πυλωτή του σπιτιού του.

Το πρωί του Σαββάτου 11/06 ο Αντιδήμαρχος ειδοποιήθηκε από φίλη του πως από το αυτοκίνητο του έλειπαν τα ζαντολάστιχα. Όλα έγιναν τα ξημερώματα στις 05:40 στην περιοχή της Σχολής Τυφλών στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Όταν κατέβηκε από το σπίτι και αντίκρισε την εικόνα του αυτοκινήτου μετά την κλοπή, κάλεσε αμέσως την αστυνομία και προχώρησε σε καταγγελία. Μάλιστα ο ίδιος αποφάσισε να το γνωστοποιήσει μέσα από το προφίλ του στο facebook, καλώντας οποιονδήποτε αντιλήφθηκε το παραμικρό να επικοινωνήσει μαζί του.

«Έχει ενταθεί το φαινόμενο»

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης Σωκράτης Δημητριάδης περιγράφει σοκαρισμένος στο newsit.gr όλα όσα έγιναν: «Τον τελευταίο καιρό το φαινόμενο αυτό έχει ενταθεί. Όπως φαίνεται πρόκειται για μία σπείρα ατόμων με έντονη δράση στο κομμάτι αυτό και η δράση της εκτείνεται σε μια απόσταση ενός χιλιομέτρου από τη Σχολή Τυφλών. Θα πρέπει όλοι να είναι σε επιφυλακή.

Μάλιστα έγιναν όλα πολύ πρωί και πέρασε από μπροστά εκείνη τη στιγμή και ένας κύριος που έκανε βόλτα με το σκυλάκι του. Είναι δύσκολες εποχές. Πρέπει να προφυλάξουμε ο ένας τον άλλον».

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News