Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Η συνάντηση – μυστήριο το μοιραίο βράδυ..!!

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τον θάνατο της φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω.

Ο «περίεργος» θάνατός της αλλά και το γεγονός ότι κάποια άτομα εξαφανίστηκαν με το που πήρε διαστάσεις η υπόθεση, κίνησαν από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον των Αρχών, ερευνώντας αν η υπόθεση σχετίζεται με τον σατανισμό

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, οι αστυνομικοί αναζητούν το πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε η Αρετή λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή.

Στοιχεία που έχουν προκύψει από την εξέταση οπτικοακουστικού υλικού, «δείχνουν» ότι η 22χρονη φοιτήτρια κατέβηκε από το διαμέρισμά της στο Αιγάλεω γύρω στις 10:30μ.μ. κρατώντας μια τσάντα η οποία περιείχε διάφορα πράγματα, πιθανότατα βιβλία, ρούχα και άλλα αντικείμενα. Δέκα λεπτά αργότερα, επέστρεψε στο διαμέρισμα δίχως να κρατά την τσάντα, ενώ μερικές ώρες αργότερα ξανακατέβηκε κρατώντας σακούλες σκουπιδιών.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς», ο ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, δήλωσε ότι οι αστυνομικοί περιμένουν τα δεδομένα που θα προκύψουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να πληροφορηθούν με ποιο πρόσωπο επικοινώνησε η Αρετή για να κανονίσει συνάντηση και πιθανότατα να του δώσει την τσάντα.

«Για μας το πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε εκείνη την κρίσιμη ώρα, βράδυ Παρασκευής, δηλαδή μερικές ώρες πριν από το μοιραίο, έχει πολύ μεγάλη αξία για όλες τις έρευνες και θα δώσει κατατοπιστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν προκύψει. Αυτό θα προκύψει από την άρση του απορρήτου των συνομιλιών που έχουν καταγραφεί στο κινητό της τηλέφωνο», τόνισε ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε ότι η Αστυνομία αναμένει στοιχεία ερευνών και συνομιλίες από την ύποπτη χρονική περίοδο που ξεκινά από το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαρτίου, όταν και μίλησε τελευταία φορά με την οικογένειά της, ως το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Μαρτίου, όταν και άφησε την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με την ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Τέλος για τον δικηγόρο της οικογένειας αποτελεί μυστήριο για ποιο λόγο από το βράδυ της Πέμπτης η Αρετή δεν απαντούσε στα τηλέφωνα των δικών της, σημειώνοντας ακόμα πως τα βιβλία τα οποία –σύμφωνα με ισχυρισμούς φίλων της– διάβαζε και τα οποία σχετίζονταν με τον σατανισμό, δεν έχουν βρεθεί στο διαμέρισμά της.

Το χρονικό της υπόθεσης-θρίλερ

Η σπουδάστρια ψυχολογίας βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω το Σάββατο 23 Μαρτίου. Είχε μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.

Η άτυχη κοπέλα  μίλησε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της την Πέμπτη 21 Μαρτίου. Στη συνέχεια δεν απαντούσε στις κλήσεις των γονιών της και εκείνοι ανήσυχοι έφθασαν στην Αθήνα για να την αναζητήσουν. Παρουσία αστυνομικού άνοιξαν το διαμέρισμα της και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον χειρότερο φόβο κάθε γονιού.

Στο χώρο που ήταν τακτοποιημένος, εντοπίστηκε ένα σημείωμα απελπισίας της φοιτήτριας το οποίο παρέπεμπε σε αυτοκτονία.

Πηγή: madata.gr