“Θα τους τσακίσω..”: Στην αντεπίθεση ο Γιάννης Παπαμιχαήλ..!!

Χωρίς καμία διάθεση να κρυφτεί, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εκθέτει μέλος της οικογένειάς του που τον πολεμάει και προειδοποιεί για τη συνέχεια. Όσα «καταγγέλει».

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, έχοντας περάσει αρκετό καιρό στη θέση του αμυνόμενου, κατόπιν των επιθέσεων -όπως λέει ο ίδιος- που έχει δεχθεί. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ σχολίασε πρόσφατα όλα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί για αυτόν τον τελευταίο καιρό.

Μιλώντας για δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, ανάμεσα σε άλλα, είπε: «Υπάρχει η σαπίλα του 10% η οποία εμμένει να με χτυπά. Έχω αποφασίσει ότι enough is enough. Από εδώ και στο εξής θα πέφτουν αγωγές. Ανέβασα φωτογραφία μιας φίλης μου ηθοποιού και είπαν ότι είναι η νέα μου σχέση και ότι είναι ίδια η Αλίκη».

Τα προβλήματα του Γιάννη Παπαμιχαήλ με την ψυχική του υγεία του και ο πόλεμος από την οικογένεια

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αναφέρθηκε και σε δημοσίευμα που αναφερόταν στην κατάσταση της ψυχικής του υγείας του, λέγοντας: «Έχω μια ομάδα 20 ατόμων που θα γνώριζαν αν είχα το παραμικρό πρόβλημα υγείας. Έγραψαν ότι φλερτάρω με τον θάνατο, ότι έχω χάσει τα λογικά μου, είπαν ότι είμαι τρελός και ανισόρροπος. Αυτό πρέπει να σταματήσει, θα τους τσακίσω. Δεν θα έρθει ένας «καφετζής» να μου καταστρέψει το image. Είμαι σε έξαλλη κατάσταση».

Δε δίστασε να πει δημόσια ότι γνωρίζει πώς και από ποιον υποκινούνται τα δημοσιεύματα: «Δέχομαι πόλεμο από άτομο μέσα από την οικογένειά μου επί πέντε χρόνια. Η πηγή για το άρθρο αυτό της εφημερίδας ήταν αυτό το άτομο. Κατέχει μάλιστα το 70% των πραγμάτων της μητέρας μου, έπιπλα, κ.τ.λ, και προσπαθεί να με διαβάλλει».

Πηγή: athensmagazine.gr