Τα σχόλια του Μάριου Αθανασίου στο ενδεχόμενο να αναλάβει η Βάσω Λασκαράκη δική της εκπομπή στον Alpha..!!

Τη σεζόν που σιγά σιγά ολοκληρώνεται, η Βάσω Λασκαράκη μαζί με τον Μάριο Αθανασίου υπήρξαν τηλεοπτικό ζευγάρι στην σειρά του Alpha ,“Έρωτας Μετά”.

Εδώ και καιρό, οι φήμες θέλουν την ηθοποιό να αναλαμβάνει δική της εκπομπή στον Alpha, ωστόσο εκείνη δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τίποτα για τα σχέδια που κάνει για την επόμενη σεζόν και μιλά μόνο για τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη.

Δείτε ΕΔΩ όσα είχε πει πρόσφατα στο Πρω1νό η ηθοποιός!

Έχοντας συνεργαστεί στενά τους τελευταίους μήνες, ο Μάριος Αθανασίου κλήθηκε σε συνέντευξη που έδωσε στο TV Έθνος και στον Αλέξη Μίχα να σχολιάσει το ενδεχόμενο να γίνει αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα στην ζωή της Βάσως Λασκαράκη.

Πώς είναι η μέχρι τώρα συνεργασία σας με τη Βάσω Λασκαράκη και την Εμιλυ Κολιανδρή;

Είναι μια ευτυχής συνεργασία. Πρώτη φορά δουλεύω με τις δύο αυτές συναδέλφους. Είναι δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι άνθρωποι, πολύ οργανωμένοι, συγκροτημένοι και με φοβερό επαγγελματισμό.

Η κυρία Λασκαράκη σας είπε ότι θα αναλάβει την παρουσίαση μιας εκπομπής -από τη νέα σεζόν- στον Alpha;

Όχι, δεν γνωρίζω κάτι σχετικό.

Πιστεύετε ότι η Βάσω Λασκαράκη θα ήταν καλή και ως παρουσιάστρια μιας τηλεοπτικής εκπομπής; Θα της ταίριαζε κάτι τέτοιο;

Η Βάσω είναι ένας πάρα πολύ θετικός άνθρωπος, με πολύ καλή ενέργεια και μεταδοτικότητα. Νομίζω ότι θα της πήγαινε πάρα πολύ να το κάνει αυτό. Εχει δηλαδή και την επαφή με τον κόσμο αλλά και τη δυνατότητα να προσεγγίζει διάφορα θέματα και ανθρώπους από διάφορα επίπεδα και δεν είναι ποτέ ούτε κακότροπη, ούτε εριστική, οπότε θεωρώ ότι έχει αυτήν τη δυνατότητα να είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό τον τομέα της παρουσίασης.

Πηγή: faysbook.gr