Σύλληψη 19χρονου για κατοχή 4,5 κιλά χασίς..!!

Στη σύλληψη ενός 19χρονου αλλοδαπού προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του κοντά στα 4,5 κιλά χασίς.

Σύμφωνα με το Λιμενικό σε έλεγχο που έγινε στο λιμάνι του Ηρακλείου κατά την αποβίβασή από επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο και μετά απο ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Λιμενικού Σώματος, ο 19χρονος βρέθηκε να κατέχει μέσα σε βαλίτσα δύο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους τεσσάρων κιλών, εξακοσίων σαράντα έξι γραμμαρίων και επτά δεκάτων του γραμμαρίου (4646,7 gr).

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 10 χάρτινες αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη ινδική κάνναβη μικτού συνολικού βάρους δεκαπέντε γραμμαρίων και έξι δεκάτων του γραμμαρίου (15,6 gr).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά, ένα απόκομμα ακτοπλοϊκού εισιτηρίου και ένα κινητό τηλέφωνο.

Πηγή: efsyn.gr