Συνέβη και αυτό: Συγγενείς έσκαψαν μόνοι τους τον τάφο για να θάψουν τον νεκρό τους..!!

Συγγενείς και φίλοι πήγαν για το δικό τους τελευταίο αντίο στον άνθρωπό τους, αλλά λίγο πριν την κηδεία διαπίστωσαν πως ο τάφος δεν είχε σκαφτεί. Έτσι λοιπόν ανέλαβαν οι ίδιοι να ανοίξουν έναν μισοτελειωμένο τάφο που βρίσκονταν παραδίπλα προκειμένου να ταφεί ο συγγενής τους.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στον δήμο Ωραιοκάστρου, στα Κοιμητήρια της Λητής. Το μπέρδεμα, σύμφωνα με τον υπεύθυνο εργολάβο που έχει αναλάβει με απευθείας ανάθεση τη δημιουργία των τάφων στον δήμο Ωραιοκάστρου, συνέβη μετά από λάθος συνεννόηση με το γραφείο τελετών από την προηγούμενη ημέρα.

«Από την προηγούμενη μου είπαν για την κηδεία στο Ωραιόκαστρο και είπα «ξέρω – ξέρω» αλλά εγώ, όπως φάνηκε τελικά, νόμιζα για μία άλλη κηδεία που όντως θα γινόταν την ίδια μέρα στα Κοιμητήρια του Ωραιοκάστρου. Έτσι λοιπόν όταν με πήραν από τη Λητή και μου είπαν ότι δεν υπάρχει σκαμμένος τάφος κατάλαβα αμέσως τι είχε συμβεί, δηλαδή, ότι τελικά ήταν δύο οι κηδείες, σε διαφορετικές δημοτικές ενότητες του δήμου Ωραιοκάστρου» δήλωσε στο politesoraiokastrou.gr ο εργολάβος τονίζοντας ταυτόχρονα πως οι συγγενείς του θανόντος ήταν έξαλλοι και συνέχισε: «όταν έφτασα στα κοιμητήρια της Λητής το παιδί του μου είπε να σκάψω τώρα εγώ έναν λάκκο και να μπω μέσα γι΄ αυτό που συνέβη. Καταλαβαίνω έχει δίκιο τι να πω, λυπάμαι που έγινε αυτό το πράγμα».

Η οδυνηρή ταλαιπωρία των συγγενών και των φίλων του θανόντος κράτησε περίπου μία ώρα, όσο δηλαδή να γίνει ο νέος τάφος.

Πηγή: ant1news.gr