Συγκλονίζει ο Ηλίας Μαμαλάκης: «Είχα δύο ημέρες ζωής»..!!

Σε μια από τις πιο αποκαλυπτικές του συνεντεύξεις, ο Ηλίας Μαμαλάκης μιλά -μεταξύ άλλων- για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

Ο γνωστός σεφ εξηγεί ότι όλα ξεκίνησαν από ένα χτύπημα που είχε στο κεφάλι. Παρά το γεγονός ότι στην αρχή δεν τον είχε ανησυχήσει, κάποια συμπτώματα τις επόμενες μέρες τον έκαναν να επισκεφθεί το νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.

Εκεί διαπιστώθηκε αιμάτωμα στον εγκέφαλο με τον γιατρό να του επισημαίνει ότι αν δεν αντιμετωπιζόταν άμεσα, θα είχε επιφέρει τον θάνατό του μέσα στις επόμενες δύο ημέρες.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξής του στο περιοδικό «Λοιπόν» παρακάτω…

Έχετε ζήσει περισσότερες από δύο ζωές;

Μπορώ να πω ότι έχω ζήσει και περισσότερες από δύο ζωές. Αν λάβεις υπόψη σου ότι λόγω κάποιων χτυπημάτων, πέρασα ξώφαλτσα από την κόλαση, ξαναγεννήθηκα κι έζησα, είναι μια εμπειρία.

Αναφέρεστε σε θέμα υγείας;

Ναι, θέματα υγείας. Το πολύ σοβαρό ήταν το αιμάτωμα στο κρανίο, που είχα δύο ημέρες ζωής. Συνέβη από πέσιμο. Πήγαινα να κάνω μια βουτιά από ένα κότερο, γλίστρησα και αντί να φύγω μπροστά, έφυγα πίσω. Χτύπησα και μετά από λίγες ημέρες άρχισα να έχω σκοτοδίνες, αύξηση των αισθήσεων, ενώ μου μιλούσαν φυσιολογικά, εγώ άκουγα πολύ δυνατά και είχα τάση για ύπνο. Πήγα, έκανα αξονική και το βρήκαν, έτσι μέσα σε δυο ημέρες εγχειρίστηκα και τη γλίτωσα. Είχα άγγελο. Ο εγκέφαλος προστατεύεται από 5 στιβάδες ανάμεσα από το κρανίο, εμένα είχε σπάσει και η 5η. Ο γιατρός, μού είχε δώσει δύο ημέρες ζωής.

Πηγή: topontiki.gr