Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Ίκερ Κασίγιας!!!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο διεκομίσθη την Τετάρτη (1/5) ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου..

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο διεκομίσθη το πρωί της Τετάρτης (1/5) ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Πόρτο κατέρρευσε στην διάρκεια της προπόνησης των «δράκων» και διεκομίσθη άμμεσα σε νοσοκομείο της πόλης.

Ο Κασίγιας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία την ώρα που εκτελούσε ασκήσεις και από το ιατρικό τιμ της Πόρτο δόθηκε αμέσως η εντολή για να πάει σε νοσοκομείο ο πολύπειρος γκολκίπερ.

Ο πρώην πορτιέρε της Ρεάλ Μαδρίτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως υπέστη έμφραγμα και παραμένει κλινήρης. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης η κατάστασή του δεν προκαλεί ανησυχία αλλά είναι σίγουρος πως θα περάσει το βράδυ στο νοσοκομείο.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο 37χρονος τερματοφύλακας δεν πρόκειται ν’ αγωνιστεί στα εναπομείναντα παιχνίδια της φετινής περιόδου και θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες σε λεπτομερείς εξετάσεις.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτή την στιγμή ο Κασίγιας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, όπως μεταδίδουν πορτογαλικά και ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Ίκερ Κασίγιας | in.gr

Πηγή: www.in.gr