Αθλητικά Νέα

Σταρ του τένις αποκάλυψε το «καταστροφικό ραντεβού» που είχε – «Έκανε εμετό κάθε 20 λεπτά»

Η σταρ του τένις, Εζενί Μπουσάρ, αποκάλυψε ένα εφιαλτικό ραντεβού που είχε την εποχή της έξαρσης του κορονοϊού και των lockdowns, όπου ο συνοδός της «έκανε εμετό κάθε 20 λεπτά».

Η πρώην φιναλίστ του Wimbledon μίλησε για το «καταστροφικό ραντεβού» που είχε κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, διότι ο συνοδός της έπαθε τροφική δηλητηρίαση, η οποία του προκαλούσε «εμετό κάθε 20 λεπτά».

«Βγήκα για ραντεβού με έναν άντρα μια φορά, πήγαμε στην παραλία και είχε τροφική δηλητηρίαση και έτρεχε στο μπάνιο για να κάνει εμετό κάθε 20 λεπτά. Ήταν απλώς μια καταστροφή, ήταν τόσο κακό. Προσπαθήσαμε να χαλαρώσουμε στην παραλία και να διασκεδάσουμε, αλλά εξαφανιζόταν συνέχεια, πίσω από θάμνους, στο μπάνιο στο κλαμπ, ήταν κακό», αποκάλυψε.

Η 28χρονη ανακοίνωσε πρόσφατα την απόσυρσή της από τα τουρνουά του 2022 και μίλησε στο SportBible για τον τραυματισμό και το χειρουργείο που έκανε, που την ανάγκασε να σταματήσει, σχολιάζοντας την περίοδο της έξαρσης του κορονοϊού.

Η ίδια βρίσκεται στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης και σχεδιάζει την επιστροφή της στο τένις μετά τη δύσκολη χειρουργική επέμβαση που έκανε. Ωστόσο, έκανε και περισσότερες αποκαλύψεις για την περίοδο των lockdowns.


Πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News