Αθλητικά Νέα

Wimbledon: Ο Κάρλος Αλκαράθ προκρίθηκε στον τελικό και περιμένει Τζόκοβιτς ή Σίνερ

Ο Κάρλος Αλκαράθ κέρδισε 3-1 σετ (6-4, 5-7, 6-3, 7-6) τον Τέιλορ Φριτζ, με τον Ισπανό τενίστα να προκρίνεται στον μεγάλο τελικό του Wimbledon, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (13/07/25).

Ο Κάρλος Αλκαράθ πλέον απέχει μια νίκη από το να κατακτήσει το 3ο διαδοχικό του τίτλο στο Wimbledon, κάτι που τελευταίος είχε καταφέρει ο Νόβακ Τζόκοβιτς (2019, 2021, 2022), προτού το ρεκόρ του «Νόλε» σταματήσει από τον Ισπανό.

Μάλιστα, ο Αλκαράθ στοχεύει να πάρει και το δεύτερο συνεχόμενο Grand Slam τουρνουά, αφού πριν από λίγες εβδομάδες είχε κερδίσει και το Roland Garros! Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι που είχε διάρκεια 2 ώρες και 49 λεπτά, ήταν η 20η συνεχόμενη στο τουρνουά για το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, αγνοώντας την ήττα από το 2022!

Αντίπαλος του «Καρλίτος» στον τελικό θα είναι είτε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, είτε ο Γιανίκ Σίνερ, με τους δυο τενίστες να συγκρούονται στον άλλο ημιτελικό του τουρνουά.


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 19χρονου Σαντίνο Αντίνο – Γράφει για πρόταση 4,5 εκατομμυρίων ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο

admin

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Λορέντζο Μπράουν

admin

Αθλητικές μεταδόσεις με φιλικό Παναθηναϊκού, Μαυροβούνιο – Ελλάδα, τελικό γυναικών στο Wimbledon και ημιτελικό για Παγώνη

admin