Αθλητικά Νέα

Βουλιαγμένη: Τα δάκρυα χαράς, η απονομή του πρωταθλήματος και οι πανηγυρισμοί με Άννα Βίσση

Η Βουλιαγμένη είναι η νέα πρωταθλήτρια στο πόλο γυναικών, με την ομάδα των Νότιων Προαστίων να «σπάει» την κυριαρχία του Ολυμπιακού (12-11) και να πανηγυρίζει έξαλα τον τίτλο της. 

Και όχι άδικα θα πει κανείς καθώς η Βουλιαγμένη είχε να πανηγυρίσει τίτλο από το 2013, με την κατάκτηση του ΝΟΒ να σημαίνει πάρα πολλά για τις παίκτριες οι οποίες δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους. 

Μετά το τέλος του πέμπτου τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό και τη νίκη με 12-11 (3-2 η σειρά) οι αθλήτριες της Κικής Λιόση «έσπασαν» με πολλές εξ αυτών να βάζουν τα κλάματα. Το κλίμα εντός του γηπέδου ήταν άκρως πανηγυρικό με τους θεατές να έχουν αρκετές κόρνες και να ζητωκραυγάσουν για τη νίκη της Βουλιαγμένης, με τις στιγμές να είναι ιστορικές!

Á1 ÊÁÔÇÃÏÑÉÁ ÃÕÍÁÉÊÙÍ 2024-2025Á1 ÊÁÔÇÃÏÑÉÁ ÃÕÍÁÉÊÙÍ 2024-2025
Οι παίκτριες της Βουλιαγμένης μετά το τέλος του αγώνα

Παράλληλα κατά τη διάρκεια που έγινε η απονομή του τροπαίου οι αθλήτριες θέλησαν να πανηγυρίσουν με το δικό τους τρόπο, αφού τραγούδησαν την γνωστή επιτυχία της Άννας Βίση «Σε περίπτωση που», με τις ίδιες να ζουν μοναδικές στιγμές τις οποίες θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο τελικός «ροντέο» στο ΣΕΦ και ο «πόλεμος» Αγγελόπουλων και Γιαννακόπουλου

admin

Παναθηναϊκός: Εκατοντάδες οπαδοί των πρασίνων αποθέωσαν Αταμάν και παίκτες στο ΟΑΚΑ

admin

Παρί Σεν Ζερμέν: Η λαμπερή φιέστα στο Παρκ Ντε Πρενς για την ιστορική κατάκτηση του Champions League

admin