Αθλητικά Νέα

Super League: Οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής, εκτός ορισμών Τζήλος και Τσαγκαράκης

H ΕΠΟ γνωστοποίησε διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής της Super League, με τους Θανάση Τζήλο και Πέτρο Τσαγκαράκη να μένουν εκτός πινάκων, για τις αποφάσεις τους στο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Athens Kallithea,

Ορίστηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές για τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής στην Super League, με τους Θανάση Τζήλο και Πέτρο Τζαγκαράκη να μπαίνουν στο «ψυγείο».

Οι δυο ρέφερι οι οποίοι είχαν βρεθεί στο παιχνίδια της περασμένης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Αthens Kallithea, το οποίο είχε σηκώσει μεγάλη ένταση και πολλές διαμαρτυρίες από αμφότερες τις ομάδες.

Οι ορισμοί

Σάββατο 7/12

17:00 Ολυμπιακός – Βόλος: Ζαμπαλάς (Λιόντος, Καραγκιζόπουλος, 4ος Κουκούλας, VAR: Παπαδόπουλος, Κατσικογιάννης)
19:30 Άρης – Ατρόμητος: Ευαγγέλου (Κωσταράς, Χριστοδούλου, 4ος Τσέτεσιλας, VAR: Τσακαλίδης, Πουλικίδης)

Κυριακή 8/12

15:30 Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: Βεργέτης (Φωτόπουλος, Μπουξμπάουμ, 4ος Καλατζής, VAR: Τσακαλίδης, Φίτσας)
17:00 ΟΦΗ – ΑΕΚ: Τσιμεντερίδης (Τριανταφύλλου, Σπυρόπουλος, 4ος Μπαλαχούτης, VAR: Παπαδόπουλος, Πουλικίδης)
19:00 Αστέρας – Παναθηναϊκός: Πολυχρόνης (Αρμακόλας, Στεφανής, 4ος Σιδηρόπουλος, VAR: Φωτάς, Ανδριανός)
20:30 Λαμία – Παναιτωλικός: Παπαπέτρου (Πετρόπουλος, Οικονόμου, 4ος Ανδρικόπουλος, VAR: Κατσικογιάννης, Κουκουλάς)

Δευτέρα 9/12

17:30 Athens Kallithea – Λεβαδειακός: Κατοίκος (Νιδριώτης, Τοροσιάδης, 4ος Γιαννούκας, VAR: Κουμπαράκης, Φίτσας)

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Άρης – ΠΑΟΚ 0-0: Χαμένοι και οι δύο στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

admin

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ live για τη 19η αγωνιστική της Super League

admin

Ολυμπιακός: Μέσα Γουόκαπ και Ντόρσεϊ για Παναθηναϊκό

admin