Αθλητικά Νέα

Στέφανος Τσιτσιπάς εγκατέλειψε τον προημιτελικό του με τον Αρτούρ Φις και αποκλείστηκε στο Barcelona Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να κάνει την πορεία που θα ήθελε στο Barcelona Open. Η “μάχη” του με τον Αρτούρ Φις ολοκληρώθηκε… νωρίς, λόγω προβλήματος του Έλληνα τενίστα, με τον Γάλλο να παίρνει το “εισιτήριο” για τους “4” του τουρνουά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Αρτούθρ Φις ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τον προημιτελικό, αφού έκανε το break με την εκκίνηση του ματς, κάνοντας το 0-1 και στη συνέχεια το 0-2. Αμέσως μετά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχώρησε για τα αποδυτήρια, δείχνοντας να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα (δεν έγινε ξεκάθαρο, τι ακριβώς ήταν).

Ο Γάλλος εκμεταλλεύθηκε το δυνατό του forehand και έφτασε μια… ανάσα από το να κατακτήσει το τρίτο game. Ο στέφανος Τσιτσιπάς, όμως έδειξε να δυσκολεύεται αρκετά και -με το σκορ στο 30-40 υπέρ του Γάλλου- εγκατέλειψε τον αγώνα και γνώρισε τον αποκλεισμό.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έντυσε τον σκύλο του με μπλουζάκι του Ολυμπιακού για το Άππου Ντάμπι

admin

H UEFA επέβαλε πρόστιμα σε 13 ευρωπαϊκές ομάδες για ληξιπρόθεσμες οφειλές

admin

Η ΑΕΚ «υποκλίθηκε» στον Βασίλη Ξανθόπουλο: «Περίοπτη θέση στο ολόχρυσο Βιβλίο της ομάδας»

admin