Αθλητικά Νέα

Stavento και Daphne Lawrence στον τελικό Κυπέλλου, λίγο πριν το ΟΦΗ – Ολυμπιακός

ΟΦΗ και Ολυμπιακός κοντράρονται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΕΠΟ να φροντίζει να… ζεστάνει τους περίπου 50.000 οπαδούς των δυο ομάδων με ένα live. Ο Μιχάλης Stavento και η Daphne Lawrence φρόντισαν γι’ αυτό.

Μιχάλης Stavento και η Daphne Lawrence έκαναν ένα ζωντανό μουσικό πρόγραμμα και… πέρασαν το δικό τους ξεχωριστό παλμό στην ατμόσφαιρα, πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η εμφάνισή τους ήταν προγραμματισμένη για τις 18:30, στο πλαίσιο της τελετής έναρξης, σε έναν τελικό που έχει επετειακό χαρακτήρα, αφού και ΟΦΗ και Ολυμπιακός συμπληρώνουν 100 χρόνια ιστορίας.

Να αναφέρουμε ότι στην παρουσίαση της εκδήλωσης βρίσκονται ο Χρήστος Κιούσης και η Νατάσα Κουβελά, ενώ πρεσβευτές των φιναλίστ είναι δύο εμβληματικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Νίκος Νιόπλιας και Νίκος Αναστόπουλος.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Φλουμινένσε – Τσέλσι 0-2: Με σόου του Ζοάο Πέδρο οι Λονδρέζοι προκρίθηκαν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

admin

Η UEFA αλλάζει τους κανόνες για τα νοκ άουτ του Champions League και των Europa και Conference League

admin

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα παραστεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

admin