Αθλητικά Νέα

Παναθηναϊκός: Απαγόρευση εισόδου στον Γιώργο Τζαβέλλα από την ΕΠΟ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI




Εκτός από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, η ΕΠΟ τιμώρησε και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργο Τζαβέλλα, για τη συμπεριφορά του στο ματς του “τριφυλλιού” με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο, όπως και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και με απαγόρευση εισόδου για ένα μήνα, στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι “επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρηματική ποινή, ύψους τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ και στον Γιώργο Τζαβέλλα τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ, της πρώτης εγκαλουμένης ΠΑΕ ευθυνομένης, ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή, εις ολόκληρον με αυτόν και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα”.


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός αναλυση: Το βραχυκύκλωμα του Ναν και ο Οσμάν που δεν έφτανε

admin

Άιντραχτ – Ντόρτμουντ 2-0: Ακόμη μια ήττα για τους Βεστφαλούς

admin

Ρόμα – Τζένοα 3-1: Νίκη στο φρούριο του «Olimpico» για τους Ρωμαίους

admin