Αθλητικά Νέα

Οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθέωσαν τον Βασίλη Σπανούλη μετά το Ολυμπιακός – Μονακό

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πήγαν στο Final Four του Άμπου Ντάμπι με την ψυχολογία του φαβορί στους ημιτελικούς με Φενέρμπαχτσε και Μονακό -αντίστοιχα- αλλά ηττήθηκαν και θα δώσουν «μάχη» στο «μικρό» τελικό, για την 3η θέση στη φετινή Euroleague. Οι «πράσινοι» γνώρισαν πρώτοι τον αποκλεισμό, για να ακολουθήσει η ήττα των Πειραιωτών από την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Αν και θρύλος του Ολυμπιακού, ο Βασίλης Σπανούλης άφησε στην άκρη το συναίσθημα και οδήγησε την Μονακό στη νίκη (68-78) και στον ιστορικό της πρώτο τελικό στη Euroleague (και του ιδίου στη διοργάνωση, ως προπονητής).

Αυτό, ήταν αρκετό για να δώσει χαρά σε φίλους του Παναθηναϊκού. Κάποιοι οπαδοί των «πρασίνων» που παρέμειναν στην «Etihad Arena» για το ματς των Πειραιωτών, αποθέωσαν τον άλλοτε παίκτη τους και μετέπειτα «σημαία» των Πειραιωτών, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του προπονητή των Μονεγάσκων και της Εθνικής μπάσκετ.

«Βασίλης Σπανούλης» ακούστηκε από μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού.


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Final Four Euroleague ανάλυση: Έτσι έχασαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Ο αγνώριστος Βεζένκοφ και ο θολωμένος Ναν

admin

Νάπολι: Έγινε η νύχτα – μέρα στους πανηγυρισμούς για το τέταρτο scudetto των «παρτενοπέι»

admin

Φουρνιέ: «Έπαιξα με την καρδιά μου, ήθελα να κατακτήσω κάτι»

admin