Αθλητικά Νέα

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς με την Ρεάλ Σοσιεδάδ

ΦΩΤΟ ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI




Χρόνος για ξεκούραση στον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει. Μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού, ο παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου προπονήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (27.01.2025), ξεκινώντας τη μίνι προετοιμασίας τους ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν (Πέμπτη 30.01.2025, 22:00).

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Λεβαδειακό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν με τον Λουτσέσκου και το τεχνικό επιτελείο στον τομέα της τακτικής, μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ στο φινάλε διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. 

Οι Ντέγιαν Λόβρεν και Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκαναν θεραπεία, ενώ ο Ομάρ Κόλεϊ ακολούθησε μέρος του προγράμματος με την ομάδα. Την Τρίτη (28.01.2025) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 10:30.


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα 0-5: Με περίπατο στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας οι Καταλανοί

admin

Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ: «Απίθανες νομοθετικές διατάξεις, θα απευθυνθούμε σε UEFA και FIFA για το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου»

admin

Παναθηναϊκός: Δανεικός στην Αλάνιασπορ ο Βιλένα

admin