Αθλητικά Νέα

Ο Ολυμπιακός προσφέρει στον Βασίλιε Μίτσιτς 12 εκατομμύρια ευρώ για να τον ντύσει στα «ερυθρόλευκα»

O Oλυμπιακός παρουσιάζεται έτοιμος να ολοκληρώσει μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού καθώς όπως αναφέρει ρεπορτάζ της σερβικής ιστοσελίδας «TeleSport.rs» οι Πειραιώτες και ο Βασίλιε Μίτσιτς είναι κοντά σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο, συνολικής αξίας 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Το σερβικό δημοσίευμα αφήνει μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο οριστικών εξελίξεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μίσιτς μέσα στην επόμενη εβδομάδα, υποστηρίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποκτήσει σαφές προβάδισμα έναντι άλλων ομάδων που θέλουν τον πρώην παίκτη της Εφές.

Ο 30χρονος Σέρβος γκαρντ, με θητεία στο NBA (Θάντερ και Χόρνετς) και πρωταθλητής Ευρώπης με την Αναντολού Εφές, αποτελεί διακαή πόθο της διοίκησης του Ολυμπιακού και βασικό στόχο για την ενίσχυση της περιφέρειας. Οι άνθρωποι της ομάδας βλέπουν στο πρόσωπό του ένα παίκτη ο οποίος με την ποιότητα και την εμπειρία του μπορεί να ανεβάσει επίπεδο το το ρόστερ της ομάδας.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το TeleSport.rs, ο Μίτσιτς έχει στόχο να γυρίσει στην Ευρώπη και να αφήσει το ΝΒΑ, με τον Ολυμπιακό να είναι για την ώρα το μεγάλο φαβορί για την υπογραφή του Μίσιτς, παρά το ενδιαφέρον από ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε, η Χαποέλ Ιερουσαλήμ και ο Ερυθρός Αστέρας.

Από την πλευρά τους οι Πειραιώτες δεν έχουν τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ντούσαν Τάντιτς βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές, εν μέσω έντονης φημολογίας για τον Ολυμπιακό

admin

Πρόεδρος Τίγκρε για τον Σιπιόνι που θέλει ο Ολυμπιακός: «Πραγματικό το ενδιαφέρον της Μπενφίκα – Δύσκολα θα μείνει»

admin

Η ΑΕΚ του Μάρκο Νίκολιτς αναχώρησε για την Ολλανδία και την καλοκαιρινή της προετοιμασία

admin