Αθλητικά Νέα

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει συμφωνήσει με την Αρμάνι Μιλάνο, παίρνει Ντέβιν Μπούκερ στη θέση του o Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά οι αλλαγές στο ρόστερ του θα είναι σημαντικές και μία από αυτές αφορά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος και φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει με την Αρμάνι Μιλάνο.

Το συμβόλαιο του Νίκολα Μιλουτίνοφ με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι και ο Σέρβος σέντερ εμφανίζεται να έχει φθάσει σε προφορική συμφωνία με την Αρμάνι Μιλάνο, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.

Σύμφωνα με το Sportando πάντως, ο Ολυμπιακός έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ντέβιν Μπούκερ της Μπάγερν Μονάχου, με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι προχωρημένες. Ο Αμερικανός σέντερ είχε τη φετινή σεζόν, 14,9 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ μέσο όρο στη Euroleague.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε αφιέρωμα της «AS»: «Η εποχή του έβαλε τον Ολυμπιακό στην κορυφή»

admin

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Χιλάλ 1-1: Γκέλα για τους «μερένγκες» στο ντεμπούτο του Τσάμπι Αλόνσο, με χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις

admin

Ολυμπιακός: Πρόστιμα από τον αθλητικό δικαστή για τον τέταρτο τελικό με τον Παναθηναϊκό

admin