Αθλητικά Νέα

Ο Μίλτος Τεντόλου θα αγωνιστεί στο μίτινγκ του Ντεσάου

Ο τρίτος αγώνας της θερινής σεζόν για τον Μίλτο Τεντόγλου θα γίνει το Σάββατο (21/6) στο μίτινγκ του Ντεσάου.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, μετά από την ματαίωση του 3ου Pireas Street Long jump που ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (22/6), ήθελε να κάνει το τελικό αγωνιστικό του τεστ πριν από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων της Μαδρίτης.

Έτσι θα αγωνιστεί στο μίτινγκ της γερμανικής πόλης και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα πάρουν μέρος στο «Anhalt 2025».

Ο άλτης που προπονείται με τον Γιώργο Πομάσκι έχει καλύτερη φετινή επίδοση στα 8,27 μ. από την εμφάνιση του στο μίτινγκ της Λεμεσού.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μάριος Ηλιόπουλος: «Το σκυλί το δέρνεις μέχρι ένα σημείο, αν το βάλεις πολύ στον τοίχο θα σε σκίσει»

admin

Ηλιόπουλος: «Ο Νίκολιτς ήταν ο πρώτος και ο τελικός μας στόχος, δεν θα αφήσω κανέναν να αποσυντονίσει την ΑΕΚ»

admin

Ο Κέβιν Ντουράντ μέτοχος και στρατηγκός συνεργάτης της Παρί Σεν Ζερμέν

admin