Αθλητικά Νέα

Ο Λορέν Μορόν έγινε ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία του Άρη

Ο Λορέν Μορόν βρήκε δίχτυα στο παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα ο Ισπανός επιθετικός να γίνει ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Συγκεκριμένα ο Λορέν Μορόν ο οποίος βρήκε δίχτυα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ 5-8 της Super League, έφτασε τα 40 τέρματα σε 75 παιχνίδια με τους Θεσσαλονικείς, μια επίδοση η οποία είναι ιστορική!

Πλέον ο 31χρονος είναι στην κορυφή των ξένων σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, ξεπερνώντας τους Σέρχιο Κόκε (176 συμμετοχές) και Λιούμπισα Μιλόγεβιτς (153) που είχαν σταματήσει στο 39.

Ο Μορόν ο οποίος πέρα από το ότι τα κατάφερε σε λιγότερα παιχνίδια, έχει πλέον μπροστά του την ευκαιρία να βελτιώσει τον αριθμό αυτό και να βάζει πλώρη για να γίνει ο απόλυτος recordman του συλλόγου.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Λαμίν Γιαμάλ πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας φορώντας δυο γυαλιά ηλίου

admin

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Με την πλάτη στον τοίχο οι «κιτρινόμαυροι», με την αύρα του πρωταθλητή οι Πειραιώτες

admin

Aποτελέσματα ΝΒΑ: Οι Θάντερ «σκούπισαν» τους Γκρίζλις, κοντά στο 4-0 οι Καβαλίερς κόντρα στους Χιτ

admin