Αθλητικά Νέα

Ο Άγγελος Ποστέκογλου αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Τότεναμ στην παρέλαση για την κατάκτηση του Europa League

Η Τότεναμ γιόρτασε την κατάκτηση του Europa League με μία εντυπωσιακή παρέλαση στους δρόμους του Λονδίνου, με χιλιάδες οπαδούς της να γιορτάζουν για το ιστορικό κατόρθωμα του συλλόγου. Πρόσωπο της γιορτής ήταν ο Άγγελου Ποστέκογλου ο οποίος έφερε στα «σπιρούνια» τρόπαιο μετά από 17 χρόνια.

Οι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ εμφανίστηκαν σε ένα ανοιχτό λεωφορείο, με τον Άγγελο Ποστέκογλου μάλιστα να φορά μια μπλούζα του συλλόγου και να μη μπορεί να κρύψει το χαμόγελό του.

Ο Έλληνας-Αυστραλός τεχνικός που άλλαξε τη μοίρα του συλλόγου μάλιστα ανέφερε προς τον κόσμο της ομάδας: «Σας αφήνω με αυτό. Σε όλα τα σίριαλ η τρίτη σεζόν είναι καλύτερη από τη δεύτερη»!

Υπενθυμίζεται πως το Europa League ήταν το πρώτο τρόπαιο της Τότεναμ από το 2008 και πρώτο ευρωπαϊκό μετά από 41 ολόκληρα χρόνια!


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Φουρνιέ για Μίτσιτς: «Να πιστεύετε κάτι μόνο όταν γίνει επίσημο»

admin

Εβάν Φουρνιέ για Γιόνας Βαλαντσιούνας: «Υπέροχος παίκτης, ελπίζω να έρθει στον Παναθηναϊκό»

admin

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Ούρος Ράτσιτς – Ολοκληρώνεται η σπουδαία μεταγραφή για τους «κίτρινους»

admin