Αθλητικά Νέα

Ναν μετά το Εφές Αναντολού – Παναθηναϊκός: «Μπορώ να δέχομαι χτυπήματα όλο το βράδυ, χαρούμενος που δεν έσπασα ξανά δόντι»

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 81-77 στην έδρα της Εφές Αναντολού στο τρίτο παιχνίδι των δύο ομάδων στα πλέι οφ της Euroleague, με τον Κέντρικ Ναν να είναι πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Αταμάν, με 25 πόντους.

Στο καλύτερό του παιχνίδι στη σειρά, ο Κέντρικ Ναν βρήκε 19 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο διπλό του Παναθηναϊκού στην έδρα της Εφές Αναντολού. Μετά το τέλος του αγώνα είχε έτσι… όρεξη στις δηλώσεις του και έκανε πλάκα για τα χτυπήματα που δέχθηκε στο ματς, εκφράζοντας τη χαρά του που δεν έσπασε για τρίτη φορά τα δόντια του.

Οι δηλώσεις του Ναν

«Ήταν σκληρό το φινάλε. Το ματς κατέληξε στα τελευταία δύο λεπτά. Δεν βγάλαμε τις άμυνες που θα θέλαμε, όμως βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και εξασφαλίσαμε τη νίκη.

Είναι μια μάχη εδώ. Μπορώ να δέχομαι χτυπήματα όλο το βράδυ (σ.σ. σε όλο το ματς), αρκεί να πάρουμε τη νίκη. Είμαι χαρούμενος που δεν χτύπησα στο… δόντι, αλλά το χείλος.

Προσπαθώ να ηρεμήσω τους πάντες. Ο κόουτς μας είπε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να μην κοιτάμε τους φιλάθλους μας. Σήμερα ήμουν πιο ήρεμος και πιο συγκεντρωμένος».


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Εφές Αναντολού – Παναθηναϊκός ανάλυση: Το step up του Μήτογλου και η αντίδραση του Κέντρικ Ναν

admin

Παναθηναϊκός: Οι πανηγυρισμοί μετά τη νίκη επί της Εφές Αναντολού και το «Who is MVP» του Σλούκα στον Ναν

admin

Μπαρτσελόνα – Ίντερ 3-3: Επικός ημιτελικός στη Βαρκελώνη, η πρόκριση στον τελικό του Champions League θα κριθεί στο Μιλάνο

admin