Αθλητικά Νέα

Η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει από τα προκριματικά στο 1000άρι τουρνουά της Ρώμη

Η Μαρία Σάκκαρη (ΦΩΤΟ Reuters, Credit: Jayne Kamin-Oncea-Imagn Images)




Η Μαρία Σάκκαρη έχασε κι άλλους βαθμούς, έπεσε άλλες 18 θέσεις και βρέθηκε στο Νο 82 της παγκόσμιας κατάταξης γυναικών στο τένις, σύμφωνα με την εβδομαδιαία κατάταξη της WTΑ.

Η Μαρία Σάκκαρη παραμένει για τρίτη εβδομάδα μετά τον Απρίλιο του 2019, εκτός Top 50, ενώ βγήκε εκτός Top 80 για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο του 2017! Η πτώση αυτή της 29χρονης πρωταθλήτριας έχει σοβαρές επιπτώσεις, σχετικά με τη συμμετοχή της στα μεγάλα τουρνουά της WTA.

Ενδεικτικό είναι στο 1000άρι τουρνουά της Ρώμης (6 με 18 Μαϊου), η Σάκκαρη βρίσκεται εκτός κυρίως ταμπλό, οπότε θα κληθεί να διεκδικήσει μια θέση μέσω προκριματικών.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπήκε στο κυρίως ταμπλό της Μαδρίτης (22 Απριλίου με 4 Μαϊου), καθώς η οργανωτική επιτροπή ανακοίνωσε τις λίστες συμμετοχής πριν βγει εκτός Top 70.


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ έφτιαξε τα νύχια της ενόψει του Final Four του Ολυμπιακού στο Άμπου Ντάμπι

admin

ΑΕΚ – Μάλαγα: Με Λίζκα η τριάδα διαιτητών του ημιτελικού του BCL, το «κακό» του ελληνικό παρελθόν

admin

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς για back to back προκρίσεις στη Ρώμη

admin