Αθλητικά Νέα

Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε τις αντιπάλους της στο τουρνουά του Τσάρλστον

Η Μαρία Σάκκαρη REUTERS / Rula Rouhana




Η Μαρία Σάκκαρη ξεκινά την χωμάτινη περίοδο της από το 500άρι τουρνουά στο Τσάρλστον, Νότια Καρολίνα, με πρώτη αντίπαλο την 20χρονη Μαρίνα Στάκουσιτς από τον Καναδά, η οποία βρίσκεται στην 126η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Μαρία Σάκκαρη μετά το Indian Wells και το Miami Open, συνεχίζει τα τουρνουά στις ΗΠΑ, με το Τσάρλστον (31/3/25-6/4/25), στο οποίο τα πήγε εξαιρετικά τα προηγούμενα χρόνια, να έχει σειρά για την κορυφαία τενίστρια της χώρας μας.

Εφόσον προκριθεί, στον 2ο γύρο η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Κινέζα Κινγουέν Ζενγκ (Νο.9), ενώ στη συνέχεια η πιο πιθανή αντίπαλος της είναι η Ελίζε Μέρτενς.

Σε περίπτωση που φτάσει μέχρι τα προημιτελικά μπορεί να βρει μπροστά της τις Εκατερίνα Αλεξαντρόβα ή Ντιάνα Σνάιντερ.


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Συγκλονίζει η κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα: Νιώθω σαν να ήταν μια φρικτή χειραγώγηση από την ιατρική του ομάδα

admin

Η FIFA κατηγορείται για «απόλυτη αμέλεια»: «Να μην γίνει το Μουντιάλ 2034 στις πλάτες των νεκρών – Άγνωστος ο αριθμός τους»

admin

Προμηθέας – Παναθηναϊκός: Θέλει να φτάσει στους τελικούς της GBL και να αφοσιωθεί στο Final 4 της Euroleague

admin