Αθλητικά Νέα

Η Εφές δεν θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ πριν το Game 5 απέναντι στον Παναθηναϊκό

Στο Basketball Development Center, στην Κωνσταντινούπολη, πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση η Αναντολού Εφές πριν από το καθοριστικό Game 5 των πλέι οφ της EuroLeague απέναντι στον Παναθηναϊκό (6/5/25, 21:45).

Ο Λούκα Μπάνκι επέλεξε να κρατήσει την ομάδα του στη βάση της για να δουλέψει σε γνώριμο περιβάλλον ενόψει της μεγάλης μάχης στο ΟΑΚΑ, η οποία θα κρίνει το ποια από τις δύο ομάδες θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Final Four του Άμπου Ντάμπι. Το μεσημέρι της Δευτέρας (5/5), οι παίκτες της Εφές προπονήθηκαν στην Τουρκία και στη συνέχεια αναχώρησαν για την ελληνική πρωτεύουσα.

Η αποστολή της τουρκικής ομάδας αναμένεται να ολοκληρώσει την προετοιμασία της το πρωί της Τρίτης (6/5) με το καθιερωμένο shoot-around στο ΟΑΚΑ, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του μεγάλου αγώνα.

Με τη σειρά να βρίσκεται στο 2-2, το Game 5 είναι «όλα ή τίποτα» για Παναθηναϊκό και Εφές, με τον νικητή να προκρίνεται στο Final Four και τον ηττημένο να αποχαιρετά τη διοργάνωση. Η πίεση είναι τεράστια, το διακύβευμα υψηλό και η προσμονή για ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κορυφώνεται.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ντιόγκο Ζότα: Η σεζόν όνειρο, η μοιραία διαδρομή και η τραγική ιστορία του Πορτογάλου επιθετικού

admin

Η πρώτη φωτογραφία του Γιόνας Βαλανσιούνας στην Αθήνα – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας κατά την άφιξή του

admin

Wimbledon: Ο Κάρλος Αλκαράθ κέρδισε δύσκολα τον Στρούφ με 3-1 σετ και πέρασε στον τέταρτο γύρο

admin