Αθλητικά Νέα

Gazzetta dello Sport: «Ολυμπιακός και τρεις ομάδες της Serie A πλησίασαν τον ατζέντη του Λορέντσο Ινσίνιε»

ΦΩΤΟ: Rich von Biberstein/Icon Sportswire (Icon Sportswire via AP Images)




Το συμβόλαιο του Λορέντσο Ινσίνιε με την Toronto FC ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026 αλλά ο Ιταλός επιθετικός ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τα δημοσιεύματα να βάζουν τον Ολυμπιακό στις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

Αυτή τη φορά, η “Gazzetta dello Sport” είναι αυτή που αναφέρει πως ο Λορέντσο Ινσίνιε βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Σύμφωνα μάλιστα με το ιταλικό Μέσο, οι Πειραιώτες και άλλες τρεις ομάδες της Serie A έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 33χρονο εξτρέμ.

Οι Ιταλοί γράφουν συγκεκριμένα πως “τέσσερις ομάδες έχουν πλησιάσει τον μάνατζερ του παίκτη” και ανάμεσά τους είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος -υπογραμμίζουν- εμφανίζεται αποφασισμένος να κλείσει το deal. Ο ανταγωνισμός, ωστόσο, είναι μεγάλος, αφού οι τρεις της Serie Α, που επίσης θέλουν τον Ινσίνιε, είναι η Φιορεντίνα, η Κόμο και η Λάτσιο.

Να αναφέρουμε ότι η Toronto FC είχε δώσει προ τριετίας στον Ινσίνιε το δεύτερο πιο ακριβό συμβόλαιο στο MLS (15 εκατ. ευρώ) μετά από αυτό του Λιονέλ Μέσι! Ο Ιταλός επιθετικός έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας μόλις 18 γκολ και 13 ασίστ σε 63 ματς.

Μένει να δούμε εάν σε ηλικία 33 ετών, ο Ινσίνιε θα ψάξει κάποιο καλό συμβόλαιο στη Σαουδική Αραβία η εάν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη και να παίξει ξανά σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 5-2 (2-2): Γλίτωσε το κάζο στην παράταση και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας

admin

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον 3-1: Απέφυγε νέα «γκέλα» με ανατροπή στο φινάλε και χατ-τρικ του Ντιαλό

admin

Ο Εβάν Φουρνιέ έκανε ρεκόρ καριέρας με τον Ολυμπιακό στη Euroleague

admin