Αθλητικά Νέα

Euroleague: Ναν και Μπίλι Ερνανγκόμεθ οι δύο MVP των Game 3

Ο Κέντρικ Ναν και ο Μπίλι Ερνανγκόμεθ αναδείχθηκαν από κοινού MVPs για τα Game 3 των πλέι οφ της Euroleague, μετά από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους που οδήγησαν σε νίκες Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα.

Κάπως έτσι η Euroleague ανακοίνωσε πως τόσο ο Κέντρικ Ναν ο οποίος ήταν καθοριστικός για την εκτός έδρας νίκη των «πράσινων» με 81-77 απέναντι στην Εφές, όσο και ο Μπίλι Ερνανγκόμεθ που οδήγησε την Μπαρτσελόνα στη νίκη 100-89 επί της Μονακό, θα μοιραστούν τον τίτλο του MVP για τα Game 3 των πλέι οφ.

Ο Κέντρικ Ναν ήταν για ένα ακόμη παιχνίδια καθοριστικός, έχοντας 25 πόντους (χωρίς μάλιστα να ευστοχήσει σε τρίποντο), μοιράζοντας παράλληλα 4 ασίστ, ενώ από την πλευρά του ο Ισπανός σέντερ είχε 19 πόντους και 10 ριμπάουντ. Αμφότεροι συγκέντρωσαν 31 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης (PIR), φτάνοντας στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Υπενθυμίζεται πως ο Κέντρικ Ναν πρόσφατα αναδείχθηκε και MVP στην κανονική διάρκεια της Euroleague.


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Γκόρντον Χέμπερτ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Καναδά

admin

«Ο Σαμί Τλεμκανί είναι κοντά στην ανανέωση με την ΑΕΚ» σύμφωνα με το Shoot Africa

admin

Γιουρτσεβέν για το Εφές – Παναθηναϊκός: Θέλουμε να τσεκάρουμε στην Τουρκία το εισιτήριό μας για το Final Four της Euroleague

admin