Αθλητικά Νέα

Εφές Αναντολού – Παναθηναϊκός: Οι διαιτητές του Game 3 στην Τουρκία

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το τρίτο παιχνίδι (30/04/25, 20:45, Live από το Newsit.gr) την Εφές Αναντολού στα πλέι οφ της Euroleague, η οποία και ανακοίνωσε τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Μετά τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για το δεύτερο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, που έφερε και την ήττα από την Εφές Αναντολού για το 1-1 στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague, η διοργανώτρια αρχή επέλεξε τους Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία), ως διαιτητές της αναμέτρησης.

Οι “πράσινοι” θα ψάξουν πλέον τουλάχιστον μία νίκη στην Τουρκία, για να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας και να γίνουν και πάλι το φαβορί για την πρόκριση στο Final 4 του Άμπου Ντάμπι.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η Λάτσιο «σόκαρε» την Ίντερ στο 90′ και η Νάπολι ετοιμάζεται να σηκώσει τον τίτλο στη Serie A – Η Μίλαν εκτός Ευρώπης

admin

Οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα σήκωσαν το τρόπαιο του πρωταθλητή μέσα στο «Μονζουίκ»

admin

Ιρανός ποδοσφαιριστής «επιχείρησε να βλάψει τον εαυτό του» μετά από χαμένο πέναλτι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο

admin